Hányadik hétig hánytatok? Fiú vagy lány lett?
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 12:07
1/15 anonim válasza:
Egyszer sem voltam rosszul a 41 hét alatt. Kislányom van. :)
2/15 anonim válasza:
Van egy fiam és egy lányom, egyikkel sem hánytam/nem voltam rosszul.
Na? Van összefüggés?
4/15 anonim válasza:
Egyszer sem voltam még csak minimálisan sem rosszul, lányom lesz.
6/15 anonim válasza:
Nem hanytam egyikkel sem, de az elsővel 11. hetig volt hanyingerem, a másodikkal 10 hetesen kezdődőtt és kb 16. hetig tartott. Mindkettő fiúcska
7/15 anonim válasza:
Elsővel nem hánytam csak émelyegtem, 12. hétig- kislány
Második 14. hétig végig hánytam - kislány
8/15 anonim válasza:
Elsővel nem hánytam- fiú
Másodikkal -kb a 13.hétig, szintén fiú.
9/15 anonim válasza:
Elsovel veszes hanyasom volt a 12. hetig, lany lett.
Masodikkal napi 2-3x hanytam a 11. hetig es nonstop emelyegtem a 15. hetig, fiu.
10/15 anonim válasza:
1. baba kisfiú, 6-8 hetesen meg 11 hetesen pár napra visszajött. Ez idő alatt egész nap hányingerem volt; sokszor este hánytam és nem maradt ki egy nap se.
2. baba kislány, 6-10 hetesen de nem mindennap voltam rosszul, minden héten volt 1-2 nap mikor semmi bajom nem volt, 8 hetesen 3 nap is, már azt hittem megint elmúlik 8 hetesen, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!