Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ultrogestan kúp miatt volt...

Barby1991 kérdése:

Ultrogestan kúp miatt volt valakinek túrós a hüvely? Ez csak a kup miatt lehet? Köszönöm! 6+5

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 04:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Simán lehet attól, ahogy ürül ki a kúp. Nem szivodik fel az egész. Nekem nem okozott panaszt, de van akinek csípő érzés is volt a huvelyeben tőle.
2018. jan. 6. 09:35
 2/3 anonim ***** válasza:
2x2-t hasznàltam a 12. hétig, így állandóan folyásom volt, arra nem emlékszem túrós állagú-e, de sok és krémes az biztos. Napi 4-5 tisztasági betét kellett. Ha nem viszket, csíp, nem piros a hüvelybemenet, akkor szerintem csak a maradék anyag ürül. De a következő ultrahangnál említsd meg a dokinak.
2018. jan. 6. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem hasonló volt plusz mellett viszketés. Allergiás volt az Utrogestanra mert mogyoró olaj van benne és ezért viszkettem. helyette írt fel a doki Progesterone Exeltis-t azóta semmi panaszom és olyan durva túrós folyásom nincs. Drágább de sokkal jobb nekem.
2018. jan. 6. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!