Volt riasztása valakinek 35-36 hetesen, hogy jön a picurka, de téves volt?
Figyelt kérdés
Nekem tegnap volt ilyenem,de azóta nagyon figyelek minden kis jelre,mert azt mondta a dokim,hogy max 2 hét és velem lesz a picurkám!:)2010. jún. 4. 11:43
1/2 anonim válasza:
Nekem volt 37 hetesen. Nagyon nagy fronthatás volt, rendszeres fájásaim voltak, bementünk a kórházba, de a méhszáj zárt volt szinte, az nst mutatott fájásokat,rendszereseket (kb 10 perceseket) de nem annyira nagyokat, hogy bent tartsanak. Utána minden nap voltak jüsló fájásaim, a méhszájam nem nyílt és a 42. héten a doki megcsászározott. Nálam nem jelentett semmit a rengeteg jósló (pedig sokszor órákig rendszeres volt.)
2/2 anonim válasza:
Múltkor mikor volt az a borzalmas idő sok esővel engem is megijesztett egy éjjel. Sokat keményedett a pocim és mensiszerű fájdalom volt a derekamban. De reggelre elmúlt és azóta is bár zárva vagyok, de a méhnyak felpuhult vagy lerövidült, nem tudom pontosan. Azt megfigyeltem ha éjjel esik az eső akkor mindig fájnak a lábaim és a derekam és keményedek. Szerintem ez ilyenkor már normális bizonyos mennyiségben.
35+3 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!