Koraterhesen mennyire ártalmas az alkoholivás?
Figyelt kérdés
Mivel itt a szilveszter.Már bò egy hete késik.Tesztet még nem vettem.De ha tényleg terhes vagyok akkor kb 5 hetes lehetek.Mennyire ártalmas ha ma többet iszok.Cigizni is szoktam.2017. dec. 31. 12:58
32/37 anonim válasza:
És valószínű úgyis abortuszra megy ha mégis terhes :((
33/37 anonim válasza:
A cigit nagyon sokan károsnak gondolják amúgy is de terhesen főleg. Ha nem napi 2 dobozzal sem eggyel szívsz el nem lesz gond.
34/37 anonim válasza:
istenem ezt a lanyt piszkaljatok meg le hordjatok azert mert szilvesztekor egy kicsit inni akkar es lehet hogy terhes ?? es mer heba hoba elvisz par szal cigit ?? 1000 olyan ember van aki heroinozik fuvezik alkoholistak drogos emberek es egeszseges kisbabakat szulnek nem csak az anyukatol fugg hanem genetikatol is es ugyanugy minden mastol masok honapokon keresztul elvetelnek par hetesen oktalanul es?? oket is hibaztatnatok jaj te ezt csinaltad biztos jaj te meg azt csinaltad mert ti mind olyan tokeletesek vagytok :D grat
35/37 anonim válasza:
jah es hozza tennem van olyan ismerosom aki cigizik napi 10 15 szal cigit sziv el terhes lett minden erejevel probalta le tenni a cigit de egyszeruen kivanta es nemtudta elment a nogyogyaszahoz es azt tanacsolta az orvos ha kivanja a cigarettat akor cigizen mertekel tobb olyan ismerosom van akik azert veteltek el az orvos is hozza tete az ismerosomnek ugyan ezt hogy azert vetelt el sok no mert nem tudtak azt enni amit megkivantak mert ugye egy terhes anyuka nagyon kivanos a terhessege alatt szval enyit erol mindenki olyan okos ugyes tokeletes minta anya stb stb gondolom en :) nezetek tukorbe :)
36/37 anonim válasza:
Látom utolsó, hogy IQ szint meg van nàlad is! Kezet foghatsz a kérdezővel, szerintem kár, hogy nem együtt szilvesztereztetek, biztosan zseniàlis este lett volna! :DD amúgy a nőgyógyászod inkább ajánlhatott volna neked egy magyar nyelvtanfolyamot a sok badarság helyett amit összehordasz! ;)
37/37 anonim válasza:
Látom, van, aki itt ész nélkül lepontoz, mert nem tud különbséget tenni az "egész terhesség alatt egy-két pohár bort ihat-orvosi javaslatra is", vagy az "igyál, amennyit akarsz és még cigizz is mellé" válaszok közt.
De azért az esemény utáni tablettával kapcsolatosan egyik lepontozó sem mert válaszolni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!