Melyik magnezium b6 keszitmeny a leghatasosabb hanyingerre 6. hetes terhesen? Vagy barmi mas ami bevalt?
Sajnos semmi nem segit csak az ido mulasa, ahogy elottem irtak.
Nekem talan meg a fagyasztott gyumolcsok valtak be(eper,szilva).Mivel nagyon hideg volt lenyugtatta egy kis idore a gyomromat.
Ez most undi lesz, de mivel nekem nem csak hanyingerem volt, hanem hanytam is, utana sokkal jobban voltam.Azoknak szerintem rosszabb akiknek egesz nap hanyingeruk van, de hanyni nem hanynak.
Kitartas, 6 het es elmulik vagy legalabbis enyhulni fog.
Nem csak a B6, de a magnéziumpótlás önmaga is hat a hányingerre. A magnéziumhiány tünetei között is szerepel a hányinger ugyanis. Egyébként a Béresnek van B6 vitaminja, 20 mg/tabletta - nem vényköteles!
A magnéziumhoz azért adagolnak B6-ot, mert segíti a magnézium felszívódását, úgyhogy ha célzottan B6-ra lenne szükséged, akkor azt ezen felül kellene pótolni, mert a magnéziumkészítményben található B6 a magnéziummal lesz "elfoglalva" és csak részben érvényesülhetnek egyéb pozitív hatásai.
Egyébiránt a leghatásosabb magnézium+B6 nyilván az, amelyikben jól felszívódó magnéziumvegyület van, pl. magnézium-citrát vagy magnézium-laktát.
Citrátos cuccok pl. Bioco magne-citrát+B6 vagy Bioextra Magne-C-B6 vagy MagneB6 Extra (dupla áron)
Laktátos cuccok pl. Innopharm (vagy Vitaplus) magnézium-laktát+B6 vagy Dr Chen Magnézium-B6-vitamin Forte vagy Walmark magnézium+B6 (és a MagneB6 dupla áron...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!