Magas alkalikus foszfatáz ill. Tiglicerid 36 hetesen mitől?
Ugye nem hellp ? Vizelet fehérje nincs ,Got ,Gpt rendben ,trombocita 220
Vernyomasom 125 /70atlagba
Viszont par napja viszketek de mar nem annyira
A alk.foszfatom 169 lett
Még mindig ezen agyalsz? Én írtam neked, hogy nekem az alk.foszfatázom 490 volt... viszkettem és ennyi, ha más értéked jó akkor nincs gond, ki kell bírni.
Egyébként terhesen főleg a végén egyáltalán nem szokatlan, ha itt ott picit magasabb illetve alacsonyabb értékek vannak. Ritka az a terhes nő akinek mindene a határ értékeken belül van.
Egyébként vacak karácsonyod lesz, ha a sok választ sem fogadod el és itt kattogsz rajta. Kutya bajod... nem értem miért kinzod magad. Élvezd ami hátra van és legyen vidám karácsonyod... hidd el attól, hogy naponta megkérdezed nem fogják mások olvasni mint akik eddig is válaszoltak rá...
És még mindig alk.foszfatáz magasabb + viszketés EPEPANGÁS! Elfekszi a szerveid a baba. Teljesen normális, ha megszülsz elmúlik. Nem fogtok belehalni. Vérnyomásod 140 felett számít magasnak, ha 6 óra eltéréssel kétszer is annyit mérsz.
Nyugodj le.
Ha meg úgyse nyugtatnak a válaszok irány az ügyelet aztán majd ott közlik, hogy maradjon otthon sütizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!