Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magyarországi NEXT üzletekbe...

A magyarországi NEXT üzletekben lehet kismamaruházatot kapni?

Figyelt kérdés
Vagy tudtok hasonló boltokat, ahol normális kismamaruhát lehet venni? Csak új ruhák érdekelnek. H&M? C&A? Köszi!
2010. jún. 3. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:

szia

én angliából rendeltem mindent

a teljes kollekcio 130.000 ft-ra jött ki.

miután megszültem, egyben szinte bolti állapotban adtam el 10.000 ft-ért :-(

2010. jún. 3. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
A C&A szerintem elég unalmas, őszi színek, a H&M egész jó. Van még a két Mammut között (Lövőház u.) 2 jó kis kismama bolt. Ott nagyon is cuccok vannak.
2010. jún. 3. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat: nagyon jó kis cuccok vannak.
2010. jún. 3. 12:08
 4/8 Nikcsi ***** válasza:

A New Look is postaz Magyarorszagra ha jol tudom, nezd meg. Nagyon jo kismama cuccaik vannak es olcsobb mint a Next, viszont minosegben sincs elmaradva tole.

www.newlook.co.uk

2010. jún. 3. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Hú, szeretnék csatlakozni a kérdéshez: Csak a Westendben van Next, nem? Engem a babaruhák érdekelnének, hogy ugyanazok, mint a www.next.co.uk-on?

A kismamaruhákhoz annyit, hogy én imádom a termékeit. Bár az első válaszolót nem értem, hogy miért ment el annyira olcsón. Kár, hogy nem én voltam az a szerencsés. :)

2010. jún. 3. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen azok a nextek vannak,de kb egy negyed év lemaradással

a kislányom is onnan öltözik, bár többet rendelek inkább kintről

a kismamaruhák nem mentek el többért, 2-3000 ft-ért a kutyának sem kellettek, pedig a legolcsóbb pólót is átszámitva 3800 ft-ért vettem :-(

első voltam

2010. jún. 3. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
És rendeléssel mennyi a szállítási ktg? Köszi
2010. jún. 3. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
változó de kb 15 font szokott lenni
2010. jún. 3. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!