Az állandó éhségérzet kitart a terheség végéig?
Egyfolytában éhes vagyok. Nagyjából két óránkánt muszáj ennem, különben úgy érzem, éhen halok. Reggel a legrosszabb, amikor felkeléskor úgy érzem magam, mint aki napok óta nem evett semmit. Most vagyok a 15. hetemben. Az éhségérzethez a legtöbb esetben hányinger, émelygés is társul, de talán már nem olyan mértékű, mint az első trimeszterben.
Vajon kitarthat ez az egész a terhesség végéig? Úgy szeretnék már újra normális éhségérzetet érezni! Vagy legalább émelygéssel ne párosulna!
Inkább azt mondanám még egy ideig igen.
A vitamin is okozhatja a sok savat. Nekem vitamin bevétele után 1-2 órával brutálisan, utána még órákig masszívan hányingerem volt. Volt, hogy egyből hánytam is.
Szóval :/ ... ez van.
Igen, kitart. Vagyis nekem egészen a szülésig tartott, ha nem ettem hányingerem volt. Szülés után kb. 2 hónapig viszont egyáltalán nem volt étvágyam, volt hogy egész nap elvoltam egy kiflin. Hamar le is ment a terhesség alatt felszedett plusz súly.
Most 15 hetes vagyok én is, de most nincs az az állandó éhségérzet mint ami az elöző terhességemnél volt.
Mindenkinél változó... nekem az elején nulla étvágyam volt, ha nem tudtam volna, hogy terhes vagyok szerintem egy hétig is el lettem volna kaja nélkül.
Fél idő után jött meg az étvágyam de akkor is kb heti 1 vagy két nap volt az amikor non stop tudtam volna enni. Valószínű mikor épp nagyobbat nőtt a magzat akkor jött az éhség, hisz több energia kellett.. .bár ez csak az én meglátásom XD
Szóval ahány ember annyi féle. De én utáltam az éhségrohamokat... azok a napok... pfff.... komolyan megettem egy emberes adag kaját és 15 perc múlva ugyan olyan éhes voltam mintha semmit sem ettem volna. Soha nem hittem volna, hogy létezik ilyen XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!