Ha betegség, vagy valamilyen rendellenesség miatt "el kell"vetetni a babát, mit csinálnak vele?
Kimondottan nem ölik meg az anya hasába, csak lehet, h vajúdás közben meghal a magzat, a méhösszehúzodások szülés közben erősek, egy ilyen pici meg nem nagyon bírja ezt ki.Úgy tudom, h oktatási célra használhatják fel,ill. amit nem azt veszélyes hulladékként semmisítik meg.(kicsit morbid)
Meg még úgy tudom, h a 26.hét előtt vetélés van,a 26.héttől meg halva szülés, tehát ha ilyenkor születik meg a magzat és nem él akkor adnak halotti anykönyvi kivonatot, előtte nem,és nem is adják ki temetni a 26 hétnél fiatalabb magzatot.
Én 2009-ben vetéltem el egy babát, ami hozzáteszem rendes szülés volt, mert a kicsi már 20 hetes volt és mivel szültem már, tudom milyen az , és ez ugyanaz volt, leszámítva h végig bőgtem az egészet, mert tudtam, soha nem vehetem kézbe a gyermekem...még most sem dolgoztam fel.Azt tudom, h tágulás közben már nem mozgott szegény, és a boncolási papírokba is levolt írva h szegénynek a bőre bevérzett , gondolom ahogy nyomtam, a kis bőre a préselődést nem bírta...Istenem, most befejezem, mert bár soha nem akarom őt elefelejteni, a kis mocorgásást sem, de nem bírok ennél többet most írni róla!
Jó babavárást kívánok, és ne gondoljon senki rosszra, nem szabad!!
Minden jót!
9 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!