Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha betegség, vagy valamilyen...

Ha betegség, vagy valamilyen rendellenesség miatt "el kell"vetetni a babát, mit csinálnak vele?

Figyelt kérdés
ha már ugye megkell szülni,20.,vagy nemtudom hanyadik héttől,mert pl olyan fejlődési rendellenessége van amiért nem szeretnék megtartani a szülők,akkor utána mit csinálnak a babával?Mert ugye attól hogy megszüli még él,vagy nem?Vagy már az anya hasába"megölik"?Csak kíváncsi vagyok hogy van ilyenkor.Szerencsére nincs semmi ilyen baj(legalábbis ermélem)és ne is legyen senkivel,meg másnál se,de ha valaki tudja elmondaná?(29h)
2010. jún. 2. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
Miért gondolkodsz ilyen dolgokon?Örülj neki hogy nincs ilyen problémád.
2010. jún. 3. 08:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Kimondottan nem ölik meg az anya hasába, csak lehet, h vajúdás közben meghal a magzat, a méhösszehúzodások szülés közben erősek, egy ilyen pici meg nem nagyon bírja ezt ki.Úgy tudom, h oktatási célra használhatják fel,ill. amit nem azt veszélyes hulladékként semmisítik meg.(kicsit morbid)

Meg még úgy tudom, h a 26.hét előtt vetélés van,a 26.héttől meg halva szülés, tehát ha ilyenkor születik meg a magzat és nem él akkor adnak halotti anykönyvi kivonatot, előtte nem,és nem is adják ki temetni a 26 hétnél fiatalabb magzatot.

Én 2009-ben vetéltem el egy babát, ami hozzáteszem rendes szülés volt, mert a kicsi már 20 hetes volt és mivel szültem már, tudom milyen az , és ez ugyanaz volt, leszámítva h végig bőgtem az egészet, mert tudtam, soha nem vehetem kézbe a gyermekem...még most sem dolgoztam fel.Azt tudom, h tágulás közben már nem mozgott szegény, és a boncolási papírokba is levolt írva h szegénynek a bőre bevérzett , gondolom ahogy nyomtam, a kis bőre a préselődést nem bírta...Istenem, most befejezem, mert bár soha nem akarom őt elefelejteni, a kis mocorgásást sem, de nem bírok ennél többet most írni róla!

Jó babavárást kívánok, és ne gondoljon senki rosszra, nem szabad!!

Minden jót!

9 hetes kismama.

2010. jún. 3. 09:51
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,nem is kell többet írnod róla,sajnálom..:( Ezekből ennyi elég volt,mert még a sírás is rámjött hogy mit művelnek szegényekkel...kérdezni meg azért kérdeztem mert kíváncsi voltam hogy van ilyenkor mint ahogy már írtam is,de ennyi bőven elég volt!
2010. jún. 3. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!