Nem vettem, pedig szerettem volna, de azt olvastam, hogy a babak nagyon utaljak, nyugtalanna valnak tole, ahogy az ultrahangtol is (nem mindegyik, de sok igen), nekem ez igy nem erte volna meg, foleg, hogy szurni nem lehet vele semmit, csak megnyugtatasra lenne, de pont abban az idoszakban, amikor meg nem erzed mozogni, akkor nehez meg megtalalni, igy sokan arrol szamoltak be, hogy nemhogy megnyugtatta oket, hanem meg stresszelte is, igy vegul en nem lattam ertelmet.
2017. dec. 18. 08:07
12/22 anonim válasza:
10# azért mert 10ből 2 nem túl ertelmes ember használja még hasznos.
Nekünk nagyon hasznos volt, ha nem találtuk akkor logikusan belegondoltunk h még pici/háttal van/elbújt.. nem rinyáltam meg pánikoltam.
Másnap megtaláltam és kész.
De NAGYON hasznos volt SZÁMUNKRA,mert 2 baba elvesztése után nagyon jó volt hallani h ő ott van és ver a szíve. Ha konnyen meglehetne találni a szívhangot 12 het alatt akkor se vettunk vna ,mert a 12.hétig ígyis-úgyis nyugtalan az ember h marad vagy sem , onnantól már tudtam h elég nagy az esélye h megmarad mert mindig 10-11hetesen haltak el a babáink.:/
Szval jót tett a lelkemnek, és ami nekem jó az Neki is.
Heti 2-3x fél percig zargattuk. Sztem megbocsájt érte..
2017. dec. 18. 08:22
13/22 anonim válasza:
12!
Akkor nem értelek. Azért vetted, hogy megnyugtasson, ahogy megtalálod. Ha nem találtad meg, akkor sem voltál ideges, és ezt higgyük el. Akkor mi értelme van keresni?
2017. dec. 18. 08:28
14/22 anonim válasza:
Én vettem anno, nekem nagyon jól jött még a végén is, amikor pár órára belustult a gyerek, és akárhogy próbáltam mozgásra bírni, nem reagált semmire. (nyilván nem kell semmilyen radikális módszerre gondolni) Olyankor bizony jól jött, hogy rá tudtam hallgatni a szívére, és nem kellett fejvesztve rohannom a kórházba, hogy él-e még.
2017. dec. 18. 08:53
15/22 anonim válasza:
Nem, szerintem felesleges hülyeség
2017. dec. 18. 09:29
16/22 anonim válasza:
De igen, nem pánikoltam be, mert gondoltam 13 hetesen csak nem megy el ha 3 napja meg ott volt és hányok mint a lakodalmas kva!!
De jól esett hallani, es parom is kozelebb erezte hozzá magát.
Boccs h mást gondolok jónak
2017. dec. 18. 09:59
17/22 anonim válasza:
Nem.nem volt okom venni.ha valami gondom lett volna akkor vettünk volna.igy feleslegesnek éreztem.na meg a védőnőhoz barmikor mehettem és negkerhettem volna h nézzük meg ;)
2017. dec. 18. 10:58
18/22 anonim válasza:
Én vettem második babánál, mert rettegtem a 12. Heti uh-tól, nehogy azt mondják, már rég nem él. Úgy akartam odamenni, hogy biztosan tudom, hogy él és virul. Mindig megtaláltam 10. Hét előtt is
2017. dec. 18. 13:32
19/22 A kérdező kommentje:
Egyetertek , en sem arra hasznalnam hogy jajj gyorsan nezzuk meg hatha mar nem halljuk . Ilyenre nem is gondolnek .... inkabb kis kapcsolatteremtes ez szerintem . Hogy kozelebb erezzuk magunkhoz , ott van velunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!