Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duci kismamak akik 100kg...

Duci kismamak akik 100kg korul kezdtetek a terhesseget mennyi hiztatok illetve fogytatok?

Figyelt kérdés
Elso gyerkoccel en fogytam masodikat most varom es most is minuszban vagyok.
2017. dec. 16. 16:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ismet egy szuper valasz a kerdesemre,nektek faj hogy mi terhesek leszunk es egeszseges babakat szulunk?! Szanalmas aki igy velekedik mint te kedves utolso 👏🏻
2017. dec. 17. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Hagyd, Kérdező. Mindenki máshogy vezeti le a feszkót. Ez itt fentebb két szánalmasabb verzió, de hát ki hogy.

Boldog babavárást, kevesebb gyakorikerdesek.hu-t ;)

2017. dec. 17. 17:38
 13/16 Norman Bates ***** válasza:
95%

Mi van veletek emberek?? Te jo eg, nem mindegy hany kilo a kerdezo? Olcsobb lesz a kenyer, mert jol megmondtatok neki mennyire tulsulyos?? Mi jatszodik le bennetek amikor elkulditek a valaszaitokat? Fu de jol megmondtam neki mekkora meno vagyok?

Ha nem tudsz erdemben hozzaszolni a kerdeshez akkor nem kell hozzaszolni. Tenyleg ugy hangzik, mintha par megkeseredett, feltekeny ember probalna belerugni a kerdezobe...

2017. dec. 17. 18:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek.

:)

Szep estet Nektek!

2017. dec. 17. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő után kevesebb voltam, mint kezdtem és nem tettem érte semmit. 10kg-t híztam és 15-öt fogytam, az elsővel 20-at is, mert kevesebbel kezdtem sokkal a másodikat.
2017. dec. 17. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
94el estem teherbe, 98al mentem szülni, 88 voltam szülés után, most 82 (15 hós), sajnos pm. alulműködésem van, és bármennyire figyelek, ilyen lassan megy lefele. Most, hogy nagyjából jó a gyógyszer... amíg nem jöttek rá mi a bajom, híztam 30kg-t. És rohadtul jólesnek a dagadtozók, akiknek fingjuk sincs, mi van a háttérben, de most jólmegmondták, hogy mehetünk a duciboltba. Nektek is Boldog Karácsonyt! -.-'
2017. dec. 18. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!