Fogalmam sincs mit jelent ez a mondat.2 napja voltam nőgyogyásznál. Valakii leforditaná nekem?
Figyelt kérdés
BV:Tömött portio folytatásában rendes nagy uterus mozgásra érzékeny uterus afv-ban, jobb oldalon érzékeny kötegesebb adnex Lécí valaki . előre is köszike2010. jún. 2. 18:31
1/3 anonim válasza:
Szia a portio a méhszáj, ennek folytatása az uterus azt jelnti méh.az afv azt jelenti anteflexioban ( az johelyzet)
az adnex meg a petefészked az egyik.
remélem segitettem.
amugy mit mondott a doki? mi a diagzozis? 33
2/3 anonim válasza:
Tömör méhszáj folytatásában rendes nagy méh mozgásra érzékeny méh anteflexióban (méh normál helyzete), jobb oldalon érzékeny köteges petefészek.
Többet én sem tudok mondani, mint az 1. válaszoló :(
Milyen indokkal, tünettel mentél orvoshoz? Mi volt a diagnózis, az orvosi vélemény?
3/3 A kérdező kommentje:
Diagnózis:Méh idül gyulladásos betegsége
Méhnyak daganatának kimutatása
Megyfigyelés:gyanittott betegség vagy állapított,k.m.n
Napok ota ugy éreztem h leszakad a méhem...
Elküldött vérvételre meg sok vizsgálatra,2 hét mulva kontrol...
Köszike :)
2010. jún. 3. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!