Egy kis kivancsisag, a lanyokkal vagy a fiukkal vagytok inkabb rosszabbul? Hanyinger es faradekonysag, derekfajas szempontjabol.
Ha rákeresel, netes cikkek szerint a lányoknál rosszabb a hányinger.
Nekem két fiam van, az egyiknél 6-13. hétig volt nagyon rossz, a másiknál az 5-23. hétig, de jóval enyhébb. Mindkettővel fáradékony és fázós voltam az elején, a derekam nem fájt.
Mindkét terhességem ugyanolyan volt rosszullét szempontjából (is)
Első lány,második fiú lett...
Első fiú, 2 hétig volt hányinger de hányni csak párszor hánytam. A 2 hét alatt ugyanolyan volt mindennap. A fáradtság tovább tartott, a derekam nagyon fájt sokszor. A második és harmadik trimeszterrel nem volt bajom de hát csak munka és háztartás volt.
Második baba:kislány. 3-4 hétig volt hányinger, hányni csak párszor hánytam. Minden héten elmúltak a tünetek 1-2 napra majd visszajöttek. Álomkór kb ugyanannyi ideig volt. A második trimeszer jól indult de félidő után nem nagyon bírtam már, másfél éves örökmozgóval voltam otthon. A derekam nem igazán fájt csak a végefele néha, de pl simán tudtam a hátamom feküdni a végén is, pedig a fiammal semennyire nem tudtam, fájt.
Anyukám mindkét terhességét végighányta. Én lány lettem és lett egy öcsém :D
Nekem fiam van, kutya bajom nem volt, inkább csak nagyon fáradt voltam végig. De nem tudom milyen lenne lánnyal terhesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!