5 hetes terhes vagyok és pár napja már szinte alig feszülnek a melleim, pedig addig majd leszakadtak. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Holnapután megyek orvoshoz első vizsgálatra.
A megfeszülésen kívül más tünetem eddig nem nagyon volt. Néha furcsán szurkált a jobb petefészkem körül...
2017. dec. 13. 20:11
1/6 anonim válasza:
Nyugi! A tünetek jönnek mennek... én is megijedtem egy elmúló cici fájdalomtól 5 hetesen, de másnapra visszajött. :-)
11hkm
2/6 anonim válasza:
Ha van baj nem a melled jelzi hidd el és nem is a tünetek :)
3/6 anonim válasza:
Nekem minden tünetem megszűnt 7 hetesen majd majdnem minden sokkal durvábban jött vissza vagy 2 nap múlva. A mellem addig nem is feszült igazán, hányinger volt de addig nem hánytam, álomkór is csak akkor, 7-8 hetesen tetőzött. De minden héten múlt el tünet, volt mikor minden, máskor csak egy pár. Persze én is megijedtem, de nem kellett volna, 2 alkalom után már inkább élveztem a tünetmentes napokat.
4/6 anonim válasza:
nekem 12,. hétre 3 mérettel nőttek a fájdalom se volt kicsi ... kb 15.héten mondhattam már nem fáj ugy.. ahhan .. azt hiszem tévedtem,hogy rosszabb nem lehet.. itt 24. hetesen mintha két görögdinnyét cipelnék ..
5/6 anonim válasza:
Ne izgulj.,, nekem a mellfeszüléy hol ézőfik hol nem.. Egy kicsit hozzá is szokik az ember. Nekem még hasszúrka sincs
13 h km
6/6 anonim válasza:
Tényleg jönnek-mennek a tünetek! Nem lesz baj!
Eddig azt gondoltam, hogy fáj a cicim, de tegnap óta már tudom, hogy amit eddig éreztem az kutyafüle, le akar szakadni a mellbimbóm.
12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!