Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2110 érték mennyire komoly 14...

2110 érték mennyire komoly 14 hetesen?

Figyelt kérdés
Voltam dokinál, sürgősségin kis vérzéssel, de elküldött, hogy menjek vissza a sajátomhoz jövőhéten, mert ő csak akkor van. S néztem itthon, hogy a leletre és a kiskönyvbe ezt az eredményt írta.
2017. dec. 13. 16:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég rosszul hangzik, sajnálom. A párod egy érzéketlen, önző tuskó. Ha ez így megy, nagyon sokat fogsz még nyelni és sírni miatta...
2017. dec. 13. 19:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy sokat fogok. Ettől függetlenül nagyon rendes is tud lenni, de sokszor ilyen és ez nagyon nem vezet semmi jóra.
2017. dec. 13. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Én még annyit hozzátennék hogy a méhnyak is rövidült,egyébként a nagyon alapvető dolgokat meglehet csinálni,nyilván ne most álj neki ablakot pucolni vagy polcokat törölgetni de mosogatni ,teregetni még belefér.Énis nyitva vagyok már jo néhány hete és mondta az orvosom hogy ezt azt csilhatok de ne vigyem tulzásba,nekem párom sokat segitt nagyon.Érdekes hogy nemis szolt rola a dokid,vigyázz magadra.
2017. dec. 13. 20:45
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) Vigyázz magatokra te is!!
2017. dec. 13. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, hogy nehéz sorsod lesz a párod mellett. Ha már most ilyen, mi lesz később??? Elképesztő, hogy nők mire nem képesek. Én nem tudnék ilyen férfivel élni, és a gyerekemnek sem kívánnám, hogy ilyen apa mellett nőjön fel.

Neked kívánom a legjobbakat!

2017. dec. 14. 13:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ugyan nehéz lehet elhinni, most vagyok 14 hetes, elég hamar kiderült, hogy babánk lesz, még csak 5 hetes voltam, és utána fordult ki magából. Ha előre tudom, hidd el én is oda figyelek!! Nyilván 12. hétig lehetett volna tenni ellene, de mivel nekem eleve gyógyszerrel sikerült csak, illetve nagyon megszerettem már most, nem tudtam volna ártani neki.
2017. dec. 14. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!