Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen normális, hogy néha...

5 hetesen normális, hogy néha olyan mint ha zsibadnának a végtagjaim?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 15:06
 1/4 eszo ***** válasza:

Szia!

Én pont ma vagyok 5 hetes..és én is ma kezdtem érezni, hogy zsibbad a lábfejem..nem tudom mitől..lehet, hogy nincs is köze a terhességhez, csak gondoltam leirom neked!

Boldog babócavárást!

2010. jún. 2. 15:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm és viszont kivánom. Nekem is ma tünt fel de nekem a bal alkarom zsibbadt vagy inkább görcsölt.
2010. jún. 2. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

én 14 hetes kortól kezdtem zsibabdni. midnenképpen ilyen korán mint nálad/nálatok is nem túl jó. mindenképpenszóljatok az orvosnak. lehet az vizesedés (bár mint írtam még korai lenne), illetve ahogan változik a gerinc helyzete, a test tartása,nyomhat egy ideget.

én most vagyok lassan 24 hetes és borzalmasan zsibbadnak a kezeim, karom, fájnak, egyszóval ha mentek orvoshoz, említsétek meg midnenképpen-bár sokmindent nem tudnak tenni sajnos. :-(

jhó babavárást nektek és azért gratulálok :-)

2010. jún. 2. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is 5 hetes vagyok és a jobb lábfejem zsibbad. Szerintnem a mocorgó-formálódó méhünk nyom valami ideget a gerincünknél. Mindenesetre a dokinak elmondom majd.
2010. jún. 3. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!