Terhesség esetén a teszt menstruáció alatt is kimutatja azt?
Kedves 3.dik!
Te nem hallottál még arról, hogy vannak olyan nők, akik majdnem végig menstruálnak terhesség alatt!?
Kedves 4.dik! (:D)
Nem hallottam ilyenről, bocsáss meg.
Bennem is felmerült a kérés, hogy miért gondolja valaki azt, hogy terhes, ha menstruál.
De ez legyen a kérdező gondja. (mert hát az ugye fehér holló kategória, ha valaki MENSTRUÁL terhesség alatt. Inkább valami bajt jelez, ha valaki terhesen vérzik)
De láttam előttem leírták a választ: igen, a teszt kimutatja, hisz a vérzés nem befolyásolja a HCG szintet.
Igen lehetséges, hogy valaki vérzik terhesség alatt (anélkül, hogy a babának baja lenne), melyet menstruációnak gondol a kismama, igazából azoban nem az.Olvassátok el a cikket. Egyébként meg igaza van az egyik előttem szólónak muszáj mindig bunkóskodni?Aki nem tud normális választ írni az tartsa meg magának.Hihetetlen hogy ennyi tapló ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!