Miert szamit magasnak 1 ora utan a 6,8-as ertek etkezes utan? (vercukor meres)
28 hetes kismama vagyok es insulint akarnak adni erre az ertekre. 2 ora utan pedig visszamegy az ehgyomri ertekre pl 4,6 vagy 5,4 stb.A cukorterheles magas volt 2 ora utan 8,1. Viszont tartom a 150 grammos dietat, es eddig 7,1 volt a legmagasabb ertek 1 ora utan, 2 ora mulva pedig visszament 5,8-ra, de 5 alattit is szokott mutatni a mero. A diabetikus szerint hatareset es ezert szeretne ha insulint hasznalnek. A 2 orasit nem veszi figyelembe csak azt amit 1 ora utan kell merni. Amikor felpaprikaznak valami miatt, akkor ehgyomorra 6,4 vagy 6,8 szokott lenni maximum. Lehet, hogy ezert szeretne ha insulint is hasznalnek plusz a dieta? En ugy gondolom, eleg lenne a dieta, mert ha minden egyes alkalommal valaki felcseszi az agyam akkor szurjam magam insulinnal vagy mi?? Ti mit gondoltok errol? Nem vagyok orvos, tiszteletben tartom a doktorur velemenyet, de szerintem ez tulzas...
Volt mar valakinek hasonlo szitu?
Ha diétázol akkor 1 órás érték a lényeg, úgy emlékszem 7 alatt kell lennie.
ÉN is terhességi cukros voltam.
EGyszer kétszer ha kiugrik az érték nem baj.
Amúgy a 6,8 az még jó....
Próbáld a reggelit variálni, inkább teljeskiörlésűeket egyél, de ezeket te is tudod biztos.
Az éhgyomri 6,4 viszont soknak tűnik.... talán ezért lenne az inzulin inkább nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!