Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet ihatóvá tenni...

Hogy lehet ihatóvá tenni (ízesíteni) a málnalevél teát?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi rossz íze nincs. De egy kis méz vagy citromlé nem árthat bele.
2010. jún. 2. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én is iszom,de nekem nincs rossz íze!:)Én nem ízesítem semmivl,de ha neked rossz az az íze,akkor egy kis méz és citromlé!Én azt olvastam,hogy ha nincs beízesítva,akkor hatásosabb!Nem tudom mi köze van hozzá és az is lehet,hogy egy nagy baromság ez!:):)36 hetes kismama
2010. jún. 2. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Üresen nekem se csúszott, cukorral és citromlével ittam.
2010. jún. 2. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
méz+citrom, de nekem így is fűíze van!
2010. jún. 2. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én hittem benne valamennyire, és végülis az első fájásaim 5 körül kezdődtek, 9-re lettek gyakoriak és erősek, 10.20-kor meg kezemben volt a fiam :)

Én gyorsan tágultam, már csaknem 2 ujjnyi volt, amikor bementünk a kórházba az elfolyt magzatvíz miatt. És akkor még nem is éreztem semmit!

Persze lehet, hogy inkább alkati kérdés...

2010. jún. 3. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Siman decinkent egy-egy kiskanal cukor. Amugy ezt ugy szoktak csinalni, hogy nem csak a levelebol keszitesz teat, hanem az agabol is vagsz ilyen rovid agacskakat (tutaj-tea). Ha van lehetoseged, még malnat is tehetsz bele, ha van, 1-2-t. Szm csak annyi gond lehet vele, hogy nem tettel cukrot. Én személyszerint szoktam tenni bele kakukkfuvet (lehetoleg frisset) Velemenyem szerint, annal finomabb tea nincs is. Jo itvágyat! :) (Ja! lehet, hogy meg van peneszedve, ha rossznak erzed. Nézd meg.)
2010. jún. 9. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Kifelejtettem, hogy citrom szerintem csak elrontja az izet, vagyis nem olyan lesz az ize, mint amilyen kene legyen. Udv!
2010. jún. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!