Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció alatti szex...

Menstruáció alatti szex terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A menstruációm elmúlt vasárnap este , és hétfő reggel 3 percig óvszer nélkül csináltuk. Mekkora az esély a terhességre?
2017. dec. 4. 21:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Esély van rá, de miniális. Főleg hogy vérzés után voltál, ls beléd se élvezett.
2017. dec. 4. 21:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Valóban nem élvezett belém. Meg az aktus elején voltunk még nagyon. Akkor nem érdemes esemény utánit bevennem?
2017. dec. 4. 21:51
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Mikor tanuljátok meg végre, hogy teljesen mindegy, hogy a ciklus hanyadik napján vagytok együtt, ha nem védekeztek akkor teherbe lehet esni. És pont.

Mekkora az esély? Ha azt mondom, hogy 5%, akkor megnyugszol? 🤔🙂

Nem te lennél sem az első, sem pedig az utolsó aki így esett teherbe.

2017. dec. 4. 21:51
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Én menstruáció 5. napján, megszakításból lettem terhes. Vagyis nem is teljes megszakítás volt mert ő is csak egy-két percre tette be. Úgyhogy nem lehetetlen.
2017. dec. 4. 21:52
 5/16 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó persze. Engem meg a szent lélek koppintott fel.

Te nagyon h.u.ly.e lehetsz, ha te ezt benyelted hogy nem vágott a pasid telibe, csak betette párszor és így lettél terhes.

2017. dec. 4. 22:03
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó, gondolom te még nem szexeltél. Hidd el, elég feltűnő az, ha a te szofisztikált szóhasználatoddal élve "telibe küldenek". és itt szó se volt róla...valamint nincs semmi különleges képessége a pasimnak, hogy egy "telibe küldés" után merev maradjon, és rá 10 percre ismét elélvezzen.
2017. dec. 4. 22:12
 7/16 anonim ***** válasza:
36%

Ha neked különleges a telibe küldés után 10 perccel létrejövő erekció akkor rossz pasassal vagy.

Mellesleg házas nő vagyok, van fogalmam a dolgokról. A te állításod olyan, mint itt a többségé akik védekezés mellett lesznek terhesek. Aha, persze.

A kérdezőnél van esély a terhességre, de olyan kevés, hogy én nem vennék be esemény utánit. Ez a véleményem.

2017. dec. 4. 22:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Nagyon parás vagyok ilyen szempontból.. :( Nagyon gondolkodom az esemény utánin pedig
2017. dec. 4. 22:36
 9/16 anonim ***** válasza:
7es, inkább tanulj meg szöveget értelmezni...betette, majd MÉG 10 PERCIG csináltuk utána gumival, miközben ő állandóan merev volt, és csak utána élvezett egy jó nagy adagot, az óvszerbe. Remélem így már érthető neked is.
2017. dec. 5. 06:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Mindhárom gyerekem menstruáció után 1-3 nappal fogant meg . Esély mindig van.
2017. dec. 5. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!