Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek. 1 tablettát a 2.tablettás hétből a 4. tablettát a max 12 órás csúszás után 1 órával vettem be. Mindig kelés után veszem be, sosem percre pontosan. Missee tabletta tájékoztatója szerint a 2.héten kihagyott tablettánál kevés esély van a terhességre, nem szükséges plusz védekezés. Pár nap múlva volt egy erős fejfájásom, ami nem akart elmúlni, így bevettem egy gyógyszerből 3-at, egy másikból 2-t. Az ezt követő 3.tablettás hét elején 2 napig enyhe barna vérzésem volt.. Nagyon megijedtem, hogy terhesség lehet. A placebos hét 2./3. napján szokott megjönni, ma tartok a 2. napos de egyelőre csak enyhe nyúlós váladék jön. Ma reggel csináltam terhességi tesztet es erős negatív lett. 19 éves vagyok, most megyek egyetemre és nagyon félek, hogy teherbe estem. :( Erről lehet szó? Melleim nem érzékenyek, semmilyen más tünet nincs. Barátommal már kb 1,5 hete nem voltam együtt, előtte is megszakításosan. (+tabletta)
2017. dec. 4. 20:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat az értelmetlen fogalmazásért, de nagyon stresszelek emiatt. A gyógyszert azért írtam bele, mert elvileg az is befolyásolhatja a hormonháztartást.
2017. dec. 4. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:

“8-14.napon kihagyott tabletta: (2.hét) Mihelyt eszébe jut azonnal vegye be a tablettát, akkor is ha ez 2 tablettát jelent.

A gyógyszer fogamzásgátló hatása nem gyengült, nincs szükség extra óvintézkedésekre.” Iszonyatosan félek, aludni nem tudok... :(

2017. dec. 4. 20:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Azota veresebb, nyulos valadekom van. VALAKI? :(
2017. dec. 4. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán valószínű a terhesség, de azért csinálj majd egy tesztet 3-4 nap múlva. Addigra már 2 hét eltelik az utolsó együttlét óta, az biztosan kimutatja. De amint mondtam, kb egy ezrelék vagy még kevesebb az esélyed a terhességre.
2017. dec. 5. 02:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Reggelre megjött, már nem aggódom annyira. Csütörtök du megbeszélem orvossal a köztes vérzés lehetséges okait és majd csinálok jövõ héten még egy tesztet. Köszönöm a választ!
2017. dec. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!