6 hetes+4 napos vagyok. Normális méret a 15mm-es petezsák és hogy nem látható a szívhang?
5 hetesen már szokott lenni szívhang de 8 hetes koráig nincs ok aggodalomra.
számolj rá az együttléteteekre minimum egy hetet, míg megtapadt rendesen a pete, mert onnantol hívják terheségnek. 2 hét múlva menj vissza ha mást nem mondott a doki.
Nekem 5 hetesen és 6 naposan nem volt még szívhang, viszont a szívcső már pulzált, ebből lehetett arra következtetni, hogy szívhang is lesz majd a 8. héten és lett is. A szívcsövet látta a dokit, nem mondott erre valamit?
Sajnos van olyan, hogy a pici nem fejlődik tovább, nem jön létre a szívhang.
Ha pontos a terhesség ideje még akkor is van esély arra, hogy egy kicsit csak lemaradt. De 1 hét múlva már mindenképp dobognia kell a szívnek.
Én sem akarlak elkeseríteni, de sajnos én is így jártam.
Először 6 hetesen volam uh-n akkor egy 10 mm-es petezsákot látott az orvos és azt mondta hogy szikhólyagot már látnia kéne. Két hét múlva kellett vissza mennem akkor már 16 mm-es volt a petezsák de továbbra is üres,vártunk még egy hetet és most szerdán volt egy újabb uh, ott már 33 mm-es volt a petezsák és üres :( Azt mondta az orvos van ilyen. Jövő héten megyek missed ab. műtétre.
De azért még ne add fel hátha még is van még reményed!!! Bár ha tényleg 6 hetes vagy akkor többet kéne látni :(
De azért szorítok nagyon és probálj meg pozitív maradni!!!
Nagyon sajnálom ami Veled történt! :( Szívemből.
Írtad, hogy két hét alatt nőtt a peteszák 10 mm-ről 16 mm-re. Nekem ugyanez a méretnövekedés 4 nap alatt következett be. Nagyon remélem, hogy ez jót jelent.
A történetem vége:
A kérdésem elküldése utáni napon megint elmentem uh-ra, de már egy klinikára. Megállapították, hogy van baba, de nem fejlődött tovább mert nem indult el a szívverése.
A missed ab műtétem okt. 30-án volt. :(
Én is nagyon sajnálom!
Nekem ok.28.-án volt a műtét.
És az én férjem sem akart több gyerkőcöt, pedig nekünk csak egy fiunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!