Aki használt hasleszorítót a terhesség után?
Hasleszoritó övet szeretnék venni, a méretet mihez nézzem? Honnan tudom mekkora kell? Ha amugy xs vagy s a méretem akkor s-es méretet rendeljek?
Ti hogyan "döntöttetek"?:)
Olyan válaszokat koszonom, de nem kérek,ami nem ehhez vonatkozik (pl minek az.. meg hasonlók)
Sziasztok
Nagyon koszonom, akkor lehet h nem rendelni fogok vagy a mégis akkor állíthatót :)
Én bementem egy gyógyászati segédeszköz boltba és ott segített választani az eladó hölgy. Tépőzárasat vettem, lehetett állítani. Előtte rendeltem egyet a neten de béna voltam és előre láttam, hogy az nagyon kicsi lesz. :)
Később pár hétig még hasleszorító bugyit is hordtam az öv helyett, mikor az már nem volt elég szoros. Mikor elkezdhettem újból sportolni és kezdett visszaerősödni a hasfalam, akkor hagytam el.
Boldog babavárást. :)
Na igen a hasleszoritos bugyi a masik.. de azt már eddigis tudtam, h boltba kéne. De sztem még várok mind a kettovel.
Még"csak" 25.hétben vagyok
Eleg pici a hasam de változhat még bőven. Megvárnám a 30hetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!