Halványodó teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma vagyok kb. 6+3 hetes. Barnázás miatt utrot használok (hüvelytabletta). Eddig erősödtek a tesztjeim szépen, azonban a ma reggeli halványabb lett, mint az eddigiek. (Pont a barnázás miatt teszteltem újra)

Több helyen olvastam, hogy a tesztek csak a HCG kimutatására szolgálnak, nem érdemes figyelembe venni az erősödést/gyengülést, de sok olyat is olvastam, ahol a halványabb teszt vetélést jelzett előre.

Nektek mi a tapasztalatotok?

Kedden megyek újra ultrahangra, de addig valahogy ki kell még bírni...

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. nov. 26. 08:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.
2017. nov. 29. 09:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, én is így jártam 2x is. Hiába írják sokszor, hogy nem számít, ha halvány, dehogynem! Az is igaz, hogy másodszorra erős pozitív volt nekem végig és mégsem naradt meg, ilyen is van. Reménykedj te is, higy legközelebb jobban alakul, drukkolok!
2017. nov. 29. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
A francnak kell tesztelgetni???Baromság!Ez épp olyan mint a sok birka a nem várt előtt egy héttel tesztet csinál.😅Aztnán meg írják h.csalódás van.Én csalódtam mikor 5 napot késett és nem is szokott....csináltam tesztet és ledöbbentem h.negatív lett.
2017. nov. 29. 11:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom...

Utolsó: olvashattad, hogy utrot haaznál. A hornont minnél előbb pótolni kell, mert akinek gondja van, bármennyire egészséges volna a baba, nem marad meg..

Akinél minden rendben van, annál persze, igaz amit írsz.

6+3 pedig igazán nem korai

2017. nov. 29. 13:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

#13 sajnos nem jókedvből kellett tesztelnem, mivel véreztem, figyelnem kellett és változás esetén azonnal mennem kellett orvoshoz.

Ettől függetlenül tényleg köszönöm a pozitív tapasztalatokat, jól esett kicsit elterelni a gondolataimat és bízni a legjobbakban. :)

Majd legközelebb sikerül!

2017. dec. 1. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!