Halványodó teszt?
Sziasztok, ma vagyok kb. 6+3 hetes. Barnázás miatt utrot használok (hüvelytabletta). Eddig erősödtek a tesztjeim szépen, azonban a ma reggeli halványabb lett, mint az eddigiek. (Pont a barnázás miatt teszteltem újra)
Több helyen olvastam, hogy a tesztek csak a HCG kimutatására szolgálnak, nem érdemes figyelembe venni az erősödést/gyengülést, de sok olyat is olvastam, ahol a halványabb teszt vetélést jelzett előre.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Kedden megyek újra ultrahangra, de addig valahogy ki kell még bírni...
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nagyon sajnálom...
Utolsó: olvashattad, hogy utrot haaznál. A hornont minnél előbb pótolni kell, mert akinek gondja van, bármennyire egészséges volna a baba, nem marad meg..
Akinél minden rendben van, annál persze, igaz amit írsz.
6+3 pedig igazán nem korai
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
#13 sajnos nem jókedvből kellett tesztelnem, mivel véreztem, figyelnem kellett és változás esetén azonnal mennem kellett orvoshoz.
Ettől függetlenül tényleg köszönöm a pozitív tapasztalatokat, jól esett kicsit elterelni a gondolataimat és bízni a legjobbakban. :)
Majd legközelebb sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!