Terhesség alatt vérzés? Részletek lent!
Utolsó menstruációm 2017.10.10-én volt. A terhességi gyorsteszt pozitívat mutatott. Kértem is időpontot nőgyógyhoz, meg is történt már a vizsgálat. Voltam hüvelyi UH-n is. 11.20-án reggel 9-kor arra keltem, hogy vérezni kezdtem. Nem nagyon, csak kicsikét. Bementem a kórházba, a nőgyógyászaton megvizsgáltak, és azt mondták rendben vagyok. Írt fel két gyógyszert az orvos: Utrogestan-t és Rutascorbin-t.
A fogantatás nem tudom mikor történhetett, az orvos se mondott rá semmit hogy hány hetes vagyok/lehetek, csak annyit hogy még nagyon picikének látta a hüvelyi UH-n.
A kérdésem az lenne, hogy a terhesség első trimeszterében, azon belül kb 3-4.hetében normális -e a vérezgetés? Vagy mitől lehet? A doki sok-sok fekvést javasolt, amit be is tartok, és a gyógyszereket is szedem, ahogy előírta!
Válaszokért előre is köszönet, megy mindenkinek a zöld kéz, ha tud bármit is hozzáfűzni (kérlek ne bunkón írjatok) :) Szép napot!
Nagyjából hasonló terhességi korban vagyunk. :)
Én múlt csütörtökön kezdtem el egy kicsit barnázni (nem igazán nevezném vérnek), pénteken bementem a kórházba. Hasi ultrahanggal néztek meg, nekem akkor még csak felritkulást láttak, hüvelyit nem csináltak. Akkor azt mondta a doki, hogy nem ad semmit, ilyen korai szakaszban bármi lehet. Szombat vasárnap volt pár erősebb vércsepp is, de nem jött annyi, hogy azt gondolnám, elment a baba. Végül hétfőn elmentem a magán dokihoz, aki azt mondta, hogy gyakran előfordul ez a dolog, nem kell azért annyira megijedni, adott gyógyszert (utro hüvelytabletta) és kímélnem kell magam. Nekem kedden kell újra mennem, akkor már elvileg szívhangnak is kell lennie.
Kitartás mindannyiunknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!