Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruációs fájdalom, enyhe...

Menstruációs fájdalom, enyhe görcs. Miért?

Figyelt kérdés

34 hetes kismama vagyok,pár napja pocaktól lefele enyhe tompa fájdalmat érzek,olyan menzi szerű.Nêha menêskor vagy mikor fekvês közben fordulok benyilal lent.

Gondoltam azért szúr mert nincs rendszeresen szêkletem,de tegnap is ma is volt,szóval attól nem lehet.Valakinek tapasztalata?

2017. nov. 18. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
30 hetesen hasonlo tünetekkel mentem be a korházba csak nekem talán erősebb gőrcs is társult hozzá.Nekem akko kinyilt a mèhszáj és rővidült a méhnyak is,c2100 lett az értékem.Most 32 hetes vagyok és néha jönnek bizony gőrcsők,de az orvosom azt mondta bizonyos keretek közőtt normális.Én a nyilalásokat tőbbnyire a hüvelyemben érzem.
2017. nov. 18. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:
24. Héttől enyhe görcsök vtak nekem. Bizony... Nálam is a méhszáj nyílt. 40.het vegen szultem, nagyon könnyen, de nalam sokat kellett pihenni meg magneziumot szedni a 3.trimeszterben. (értsd, feküdtem komplett 2 honapot)
2017. nov. 18. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
A mensis görcs nyithatja a méhszájat, ha erős, vagy nem múlik, inkább menj be vele kórházba.
2017. nov. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!