Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt pajzsmirigy gondotok ami...

Volt pajzsmirigy gondotok ami terhesen alakult ki?

Figyelt kérdés

Kaptam beutalót vérvételre aztán ha az indokolja akkor uhra.

A háziorvosom szerint esélyes h túlműködik a.pajzsmorigyem.

Ezek alapján gondolja:

Egyre magasabb pulzus,

Szívdobogás érzés (nem folyamatosan) és a nyakamat tapogatta akkor is mondott vmit de nem értettem.

Mivel járhat? Adnak gyógyszert?

2017. nov. 15. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább terhesség alatt derül ki, nem az okozza.
2017. nov. 15. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Amúgy adnak gyógyszert és rendszeresen ellenőrizni kell. Ennyi.
2017. nov. 15. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Ponthogy változik a pajzsmirigy mukodese terhesen , csak nem mindig mértékkel.

Terhesseg elott 1 hónappal tokeletes volt!

1,6

Tudom mert azt hitték amiatt nem sikerul a baba, sokáig próbálkoztunk aztán a 14.honapban mégis jött minden gond nélkül.

2017. nov. 15. 14:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Amugy koszi, ment a zold!:-)
2017. nov. 15. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy az én pajzsmirigy alulműködésem épp a terhesség miatt alakult ki. 10 hetes vagyok, nagyon rossz lett az eredmény. Jövő héten megyek endokrinológiára.
2017. nov. 15. 15:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Minden jót neked. Hogy derult ki?

Csak mert tsht nekem eddig nem néztek

Most is csak a gyanú miatt mivel a kiskönyv nem írja!:S

Én 23 hetes vagyok

2017. nov. 15. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hónapja folyamatosan foglalkoznom kell a pajzsmirigyemmel:

Korábban alulműködő voltam. Volt egy középidős vetélésem, ami után fél évvel túlműködésbe csapott át. Ez a lombikunk előtti kivizsgáláson derült ki, de kezdhettünk így is.

2 hónapon át hetente jártam vérvételre, mert nem lehetett tudni, hogy a sok hormonra hogyan reagál majd a pajzsmirigyem, és ha elindul újra felfelé a TSH, akkor újra gyógyszert kell szednem.

Végigcsináltam a stimulációt közel mérhetetlen TSH-val. A beültetésnél viszont kiderült, hogy 5 nap alatt 0,002-ről 3 fölé ugrott a TSH-m. Erről a leletet csak 1 héttel később kaptam meg, amikor már a kezemben volt a pozitív teszt.

Mondanom se kell; pánik, telefonálni az orvosnak, gyógyszer elkezd.

Most meg azért mászkálok hetente újra laborba, hogy mennyire viszi le a gyógyszer; nehogy megint túlműködés legyen...

Eléggé elegem van már belőle; de legalább tudom, hogy mi van és szorosan követjük, hogy ne legyen baj.

2017. nov. 16. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó kis macera lehet.:/
2017. nov. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!