A keményedés miatt szülhetek elöbb?
Ha napi rendszerességgel keményedik a pocakom az miatt szülhetek elöbb? Szedek rá tablettát. Az első babámat várjuk, de kíváncsi vagyok hogy ez miatt szülhetek-e elöbb? És mennyivel?
25 hetes kismama
Nekem félidőtől igen kemény keményedéseim voltak. Effektíve alig tudtam mozogni, az hogy elmenjek a 200 méterre lévő boltba külön rákészülős feladat volt. 2x meggondoltam, hogy elinduljak-e és le tudok-e ülni valahol útközben?...
Szedtem nem csak a magnéziumot, mást is, és koraszüléssel voltam fenyegetve 29 hét után, és túlhordtam 8 napot.
Szóval ne fészkelje be magát a gondolat a fejedbe, hogy előbb szülsz, mert nem biztos, hogy előbb fogsz:)
A babának addig jó, amíg bent van:-)
nyugi:-)
Szia!
Nekem is sokat keményedett, koraszülés veszélye állt fenn nálam is. Kaptam Halidor nevű tablettát, azt kellett végig szednem. 37. héten szültem, de akkor már nem volt gond. Sokat kell pihenni, mikor keményedik a bal oldaladra kell feküdni.(Ezt egy szülésznő mondta nekem, és be is jött.)
Ne idegeskedj!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!