Volt akinek 33-34. hétre született a babája császárral?
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy akinek 34-35. hétre született a babája miket tapasztaltatok? Baba rendben volt-e elsősorban?
3 ultrahangon voltunk már, ebből két orvos szidott engem, mind a bokrot, mert 2 héttel kisebb a baba a méretei alapján. Hétfőn fogunk menni újra. Elvileg a méhlepény rendben van, azt mondják nem öregszik. Az utóbbi azt írta a papírra, hogy kórházi kontroll javasolt. 31. héten 1500 grammra mérték a gyereket. Lassan mindenki engem szid, hogy miattam nem kap a gyerek táplálékot, ami nem igaz, mert rendesen étkezek. Tény, hogy az utóbbi időben látványosan fogytam innen-onnan, de ettől rendesen eszek, nem fogyókúrázok és nem koplalok.
Nem tudom mit tegyek, megvárjuk a holnapi orvos véleményét, de nagyon kétségbe vagyok esve. Kislányt várunk egyébként, párom azt mondta az anyja és a nagyanyja is 150 cm volt, nem tudok ennek van-e jelentősége.
6os vagyok
Egyébként ilyenkor szoktak fél kilókat hízni két hét alatt. Mivel a súlya egyáltalán nem kevés, én tuti nem aggódnék a helyedben. Mint mutattam a táblázatot is. Ez az átlagos baba súly. Ha nagyobb lenne nagy baba lenne. Kár ezen aggódni :) Figyeld meg most szép nagyot hízott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!