Előfordulhat, hogy a terhesség miatt nem érzek ízeket?
Figyelt kérdés
Egyszerűen minden étel olyan,minta semmi íze nem lenne..Lehet a terhesség miatt??2008. okt. 23. 10:27
1/4 anonim válasza:
Igen. A terhességed miatt nem érzed az ízeket, ez teljesen normális, viszont majd el fog múlni később.Én sem éreztem az ízeket rendesen a terhességem elején elég nehéz is volt úgy főzni. Boldog babavárást neked. 21 hetes pocis
2/4 anonim válasza:
Velem is szintén ez volt az elején utána meg felváltotta az, hogy ilyen fémes ízt éreztem állandóan a számban, de nyugi ez idővel elmúlik!
33 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Nekem is igy volt az elejen,szabajosan fem izt ereztem allamdoan a szamban,hiaba mostam fogat vagy dorzsiztem meg a fogkefevel a nyelvemet...szinte mindent elsoztam,vagy mar nem is mertem bele rakni eleget....De 1 ido utan elmult.
33 hetes pocis
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,köszi mindenkinek! :)
Egyébként milyen korán jelentkezett ez nektek?Nekem fémes érzés még nincs,de már nem merek főzni,mert olyan,mintha semminek nem lenne íze,ezért mindig sózok,és sózok..:)
2008. okt. 23. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!