Halvány pozi teszt és görcsölök?
Ne aggodj semmi baj
Nekem eddig a 20.hétig volt 4 hetente ez . Mindig azt hittem majd megjön. De egyszer sem
:)
Neked sem.fog
Pihenj amennyit lehet és magnesium citricit ajanlom. Sokkal jobb mindegyik magnéziumnál. Nekem egyik se hasznalt. Ez nagyon könnyen szívódik fel es nagyon olcsó. Meglepo h ilyen van :)
3x2t szedek mert mar veteltem es ezt ajánlották
Ne aggódj..
Ha van lehetőséged pihenj, és vegyél be magnéziumot....
Normálisak az enyhe görcsök, ne kíserje vérzés...
Nekem a következő mensinél még barnázásom is volt...nah akkor én pánikoltam...de minden rendben a babámmal
A teszt nem vert át
Minden rendben, nem kell hormonpótlás sem. Baba szépen tapad, már 10,5 mm hallottam a szívét is. :)
Tegnap kellett volna ugye megjönnie, valószínű ez a ludas...
Ép méhszáj, zárt, fertőzés nincs. Hematóma sincs, ja és bebújt a legmélyére a méhemnek..
Azt kiszúrták már a vizeletemből, hogy x ideje nem ettem az idegtől...
Soha többet ilyet,
Most átérzem/ átéreztem, hogy mit éreznek az ilyen kérdést kiírók
Hozzáteszem, hogy ez kellett, hogy felfogjam, kismama vagyok. Tehát nem csak egy teszt.. Sőt még az első uh kép sem indította be nálam
Au ösztönt. De a tegnapi rettegés, tehetetlenség, h baja lesz.. Sírni tudnék, ha rá gondolok Minden rendben, nem kell hormonpótlás sem. Baba szépen tapad, már 10,5 mm hallottam a szívét is. :)
Tegnap kellett volna ugye megjönnie, valószínű ez a ludas...
Ép méhszáj, zárt, fertőzés nincs. Hematóma sincs, ja és bebújt a legmélyére a méhemnek..
Azt kiszúrták már a vizeletemből, hogy x ideje nem ettem az idegtől...
Soha többet ilyet,
Most átérzem/ átéreztem, hogy mit éreznek az ilyen kérdést kiírók
Hozzáteszem, hogy ez kellett, hogy felfogjam, kismama vagyok. Tehát nem csak egy teszt.. Sőt még az első uh kép sem indította be nálam
Au ösztönt. De a tegnapi rettegés, tehetetlenség, h baja lesz.. Sírni tudnék, ha rá gondolok
Lehet vacak a teszt, de jól látszik, hogy pozi.
A görcsök és a mindjárt megjön érzés teljesen normális. Gyakorlatilag ugyan azt érezzük mint mensi előtt. És ez nekem pl 13. hétig megmaradt minden következő mensire eső napokon.
Akkor lehet baj, ha vérzés/barnázás van illetve olyan erős görcsök ami gátol a napi teendőkben. Akkor irány az ügyelet. Egyébként minden más normális, tessék magnéziumot szedni.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!