8. hétben már észre lehet venni a terhesség tüneteit? Ha igen akkor mik jelentkeznek ilyenkor?
Ez mindenkinel egyeni,en mar a 6. Hettol hanyok minden reggel,hanyinger szinte mindig megvan es a mensi kimaradasakor feszult a mellem,most is ugy van.Ugyhogy szerintem erre nem lehet nagyon alapozni.Van akinek nincs is semmi tunete.
8+3 hkm.
Nekem már kimaradt mensikor szédülés a 12. hétig. Mellfájdalom szintén mensi elmaradásától még a mai napig (hol csak a bimbók fájnak nagyon, néha az egész mellem). Hányinger nonstop 6-12. hétig. Álmatlansag szintén első 12 hétben.12. héttől egész jól vagyok, kivéve a szinte állandó alhasi fájdalom, erre szedek gyógyszert meg táppénzen vagyok.
19 hkm
Én a 8. héten tudtam meg, hogy terhes vagyok. Addig már gyanús volt a hányinger, a fáradékonyság, a mellfájdalom és a " mindjárt megjön" érzés :)
28 hkm
Görcsök , Egyből hasra vigyázó reflex, hideg-puffadt has ,szurkálások
Mensi kimaradás: hányinger,fáradékonyság,álmosság, iszonyú mellfeszules,szagundor
4.-5.hét : szédulés,hanyinger.
6.: Orrdugulás,mellbimbó viszketés 😁sorra jottek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!