Szekszárdon fogok szülni. Kit érdemes keresnem? Még nem fogadtam senkit.
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 18:41
1/2 anonim válasza:
MENNYI IDÖS BABÁS VAGY?EN IS OTT FOGOK,DE CSAK VIZSGÁLATOKRA ERDEMES FOGADNOD ORVOST SZÜLNI CSAK AZ AKKOR ÜGYELETES ORVOSNÁL FOGSZ,KIVÉTEL HA AZ OSZTÁLYVEZETÖ FÖORVOST FOGADOD MERT Ö HIVHATO BE ÜGYELETEN KIVÜL!DE OLYANROL IS HALLOTAM HOGY A FOGADOTT ORVOS MEGINDITJA A SZÜLÉST HA TE PL 11.-ÉRE VAGY KIIRVA Ö MEG 10.-ÉN ÜGYEL!
2/2 anonim válasza:
Szia!Elöször is, én is ött szültem. Ilyen nincs, hogy csak a főorvost hívják be...ez badarság. Én a Pánczél doktornál szültem, hozzá jártam tanácsadásra.szóval ő kísérte végig a terhességemet. Decsen van a magánrendelője. 4000Ftot kér alkalmanként. Feleslegesen nem hív be vizsgálatokra, szóval nem a pénzre megy!A szülésért 35000ftot kért, és bármikor bemegy, ha hívod. Ne tévesszen meg a modora, egy áldott jó ember. Ha gondolod, írj privit, szívesen mesélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!