Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amint lefekszem, nagyon ég a...

Amint lefekszem, nagyon ég a torkom a savtól azt hiszem. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
35 hetes múltam, és már nagyon nehezen bírom. Nektek mi segít ilyenkor?
2008. okt. 22. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Szia, nekem a rennie és a pattogatott kukorica vált be

38 hetes kismama

2008. okt. 22. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
renni tabletta nagyon jo nekem segitet
2008. okt. 22. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak a remény segített, hogy előbb-utóbb vége lesz és megszabadulok a gyomorégéstől... :-(

Kicsit pozitívabban: én is próbáltam a rennie-t, nekem nem igazán segített. Tény, hogy nagyon durva szinten volt a gyomorégésem, reggel már arra ébredtem, egész nap a savat öklendeztem és éjszaka is alig tudtam aludni. Tulajdonképpen ülve aludtam, úgy kipárnáztam a helyet, baromi kényelmetlen volt, de így legalább napi 4-5 órát tudtam aludni. Kicsit nekem akkor volt jobb, ha este 5-6 után már nem ettem semmi, lefekvés előtt 1-2 órával viszont megittam egy nagy pohár tejet egy lapka puffasztott búzával. Ez sem szüntette meg teljesen, de jobb lett.

A végső megoldást az jelentette, hogy kb másfél hete lejjebb szállt a pocakom, ennek az első jele az volt, hogy reggel arra ébredtem, hogy nem ég a gyomrom.

Kitartás!

2008. okt. 22. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Renit nyugodtan szedhetsz a terhesség alatt, nekem segített.
2008. okt. 22. 18:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszike! Megpróbálom a rennie-t.
2008. okt. 22. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
tudok jobbat, maalox szuszpenzió, bevonja a nyelőcsövedet rögtön, és nekem sem segitett a rennie, ez bevált. probáld ki kicsit hasonló az ize a fogkrémekhez, de nem vészes.
2008. okt. 22. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a salvus víz vált be, patikában kapni. Teljes természetes, előtte én is Renniet ettem, de a sok tabletta állítólag nem a legjobb a vesének. Egy-két szem persze nem árt, de én is agyon oda voltam, és gyorsan fogytak a tabletták.

Egyébként a víz szeritem olcsóbb is. Viszont nagyon rossz:-SSS

2008. okt. 23. 12:29
 8/8 anonim válasza:
Szódabikarbóna, jobb, mint bármi más. Enyhébb gyomorégésen segít egy pohár tej is.
2009. jan. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!