37. hetes terhesen elutaznatok 3 napra?
Figyelt kérdés
Belfoldre.2017. okt. 30. 15:39
11/16 anonim válasza:
120 km nem a világ vége. Onnan azért 1.5 óra alatt simán be lehet érni a kórházba. Legyenek nálad a papírjaid és a kórházi csomagod. Én elmennék, ha egyébként jól lennék.
12/16 anonim válasza:
Én voltam hétvégén 39 hetesen is... pici fiam nem akart kijönni, úgy voltunk vele, kórház bárhol van, kórházi motyót vittem magammal :) Egyébkén 40+6-ra indítottak végül.. Egy a fontos, hogy tudj mit tenni, ha beindul a szülés. Legyen nálad minden. Szülni bárhol lehet, szerintem butaság emiatt otthon gubbasztani és várni..
13/16 anonim válasza:
Igen, mennek, és vinnem magammal a kórházi cuccot.
14/16 anonim válasza:
Én nem. 37 hetesen szültem minden előjel nélkül, abszolút problémamentes terhességem volt. Reggel felkeltem es azon nyomban elkezdett szivárogni a magzatvíz.
15/16 anonim válasza:
Igen! Még 40.héten is voltunk a Férjem családjánál (250 km). 40+5-re szültem, gyors volt a szülésem, de ha ott indult volna be akkor is még hazaértünk volna.
16/16 anonim válasza:
Szerintem hallgass a megérzésedre. Én már lassan a 40. hétnél tartok, de éreztem, hogy nem akar kibújni a babóca sehogyan sem, szerintem ezt neked kell érezni, hogy hogy érzi magát a babócád a pocakodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!