Nincs nagy pocim, ez lehet gond?
16+3 hetes terhes vagyok. Nem egyszer kaptam már meg, hogy nem is látszik. Eddig nem zavart, de most küldött egy ismerősöm képet, aki két héttel van előttem és szép látványos pocija van. Nekem max egy enyhe jóllakottsági poci látszik, még a régi farmerom jó rám.
Védőnővel beszéltem, szerinte a magasságom és a csípőm szélessége az oka (nem vagyok túlsúlyos kategória, tehát nem lehet, hogy elveszett a zsír alatt a baba :) )
Volt valaki hasonló helyzetben? Magamat stresszelem, hogy vmi baj lehet a babával.
Jól van az úgy, ha már nagy lenne meg az lenne a bajod, hogy jaaj biztos 25kg-ot fogok hízni a végere!
Egyébként sosem értettem, hogy egy felnőtt miért pocizza a hasát! Főleg ha nincs is neki...
Kedves Első, köszönöm szépen!
Kedves Második! Azt hogy miért pozicom, az az én dolgom. Valaki többes számba beszél ha van magzat (akkor maradjunk a pontos megnevezés mellett) a HASában, az is egyéni dolog.
A kérdés nem a hízásomra/nem hízásomra vonatkozott.
16 hetesen nem is látszott a pocakom :)
178 cm vagyok, és széles a csipőm. Bőven volt helye a gyereknek. Nekem kb a 20. héttől volt a TALÁN látható kategória. Még most is azt mondják, hogy nem látszik, hogy decemberre várom, pedig az ultrahang alapján 2 héttel nagyobb is a fiam a koránál :)
SEMMIT nem jelent a pocak mérete. Sokkal inkább számít a megtapadás helye, hogyan nől a baba. Ne aggódj, legalább nem fogod úgy megszenvedni a végét (striák, nehéz mozgás, légzés...stb.) Boldog babavárást :)
Én is hasonlóan voltam, mint te kérdező. 20 hetesen már látszott valami.
2 hét múlva szülök, már egész jó kis pocakom van, az utolsó 2-3 hétben indult be a növekedése, de így sem olyan nagy, mint a nagy átlagnak.
Jó hír, hogy nem lett striás a hasam.
A baba normál méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!