Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzasztó szél van, ti hogy...

Borzasztó szél van, ti hogy viselitek kedves kismamák? 31 hetes kismama

Figyelt kérdés
A hasam görcsölget, a baba majd kiugrik a hasamból.
2017. okt. 29. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 15 hetes vagyok, de hármas ikrekkel. Elso gyereknel nem éreztem a frontokat, de most... Húz a hasam mintha le akarna szakadni, nyúlnak a szalagok. Alapból kell szednem magnéziumot és nospat rossz helyen fekvő lepény es vérzés miatt, de dokim szolt előre, hogy ilyen időjárás eseten többet vegyek be. Emellett a fejem is eszeveszettül fáj. Sosem hittem, hogy frontérzékeny leszek egyszer. 😣
2017. okt. 29. 17:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Jajjj szegény!!! Basszus kitartás!! Én is igy vagyok! Nagyon sok magnéziumot vettem be ma. Kikészülök..Csak elvonul már ez az idő!!!!
2017. okt. 29. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak 20 hetes vagyok elso babaval de mst volt az elso igazan rossz napom. Gyanus ,h a nagy szel is rajatszott erre.
2017. okt. 29. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is 31 hetes vagyok, de nem érzem a frontokat amióta kismama vagyok.
2017. okt. 29. 17:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves 20 hetes meg tudom érteni!!!!

Kedves utolsó! Azt hiszem egy ritka csoport tagja vagy : )

De szerencsés!! Irigyellek

2017. okt. 29. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem semmi extra, de a nathas másfél évesemet elszorakoztatni egész nap bent a házban, 1 oraval hosszabb napon, az elég fárasztó. Nagyon várom, hogy este legyen.
2017. okt. 29. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet nálam is. Húz a hasam, érzem a szalagok nyúlását is, kezd kicsit a fejem is fájni. Egész nap szinte csak feküdtem. Nem igazán szoktam magnéziumot szedni, de ma már vettem be, és még fogok is szerintem. 20 hkm
2017. okt. 29. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is és a baba is utáljuk a hidegfrontot. Tegnap-tegnap előtt szinte meg se moccantunk.

Most kivételesen kialudtam magam és jól vagyok, baba szépen mocorog.

36 hetes vagyok, így magnéziumot nem szedek már, de ma nem is keményedek sokat.

Szóval rajtunk már átment a front hatása.

2017. okt. 29. 18:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Szerencséseknek továbbra is ilyet kívánok : )

Aki szenved annak kitartás! Ez bizony ilyen! Férjem nem terhes mégis nagyon szenved nagyon! Fejfájás, volt sérülések hasogatása..stb

Nővérem a kórházban dolgozik a szülészeten... most beszéltem vele. Nagyon sok a kismama szüléssel vagy gyanúval! Mindenkinek kitartás!!!

2017. okt. 29. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Hat koszi. Reggelre csak kialszom.

Ma hasmenes, fejfajas megtalált meg a baba is nagyon virgonc ,néha már fáj

De ez is elmulik!!:)

20hetes ;)

2017. okt. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!