Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik csak a 40. hét...

Kismamák, akik csak a 40. hét környékén vagy utána szültetek, mennyire voltatok még akkor energikusak?

Figyelt kérdés

Nekem minden nap mondhatni egy kinszenvedés. Nagyon próbálom még tartani magam, de ott tartok, hogy előre félek már attól, hogy le vagy felöltözzek, a zokni és cipő húzásról már nem is beszélek. Alig tudok megfordulni az ágyon és aludni sem tudok. Nappal emiatt extrán fáradt vagyok, de nem alszom, mert attól félek, hogy úgy még kevesebb esélyem lenne arra, hogy éjjel bármennyire is menjen a dolog. Bocsánat a nyavalygás miatt, csak már eléggé kivagyok :(

40+2 hkm

2017. okt. 27. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40+5-re szültem. Rajtam röhögött a Férjem meg a barátnőim, mert még akkor is úgy mentem, mint akit ágyuból lőttek ki. 40+1-ig dolgoztam is. 40+3-ra lett kész a babaszoba, szóval bútorokat szereltünk össze és pakoltunk, takarítottunk (ez az én babonás hülyeségem...). Még vajúdás közben is elmentem vásárolni, hogy legyen kajája itthon a Férjemnek amíg a kórházban vagyunk. VISZONT ha lefeküdtem akkor alig bírtam megmozdulni, Férjem akkor is röhögött, mert úgy fújtattam mint aki már vajúdik, ez valószínű a 23 kg plussz miatt volt.
2017. okt. 28. 06:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is végig élveztem a várandósságot nekem nem volt terhes.40+5re szültem inditottan.na ott elment minden energiám :D
2017. okt. 28. 07:03
 13/15 anonim ***** válasza:
39+6 hetesen szültem, teljesen jól éreztem magam, előtte nap még nagyot setaltunk, jól is aluudtam, tettem-vettem, csak a labam volt bevizesedve. Most 26 hetes vagyok a másodikkal és úgy érzem most nem leszek ennyire fitt :D
2017. okt. 28. 07:32
 14/15 anonim ***** válasza:
40+1 napra szültem,nem volt különösebb panaszom.De màr nagyon akartam,hogy kint legyen.
2017. okt. 28. 07:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Az elso 40+6 naposan indult.nala a vegere mar egy zombinak ereztem magam.rettentoen vizesedtem az utolso 6-7 hetben(ez plusz 20 kilot jelentett igy hirtelen)olyan voltam mint egy balna.papucsban mentem nst re.a fiatalabb terhes kismamak arcara rault a remulet mikor meglattak 🤣.

A masodikkal a kiirt napon a jatszon rohangaltam a 27 hos tesoval.alig hiztam,teljesen jol voltam.kerdeztek paran,hogy mikor szulok.hat mondom elvileg ma.aztan 8 napos tulhordas lett,de a megbeszelt napon is gyalog indultunk ferjemmel a korhazba.jol esett meg egyet setalni.a felepules is sokkal konnyebb volt a 2.utan.

A 3.al mar ugy a 32-33.hettol ugy ereztem,hogy vegem.fajtak az elozo hegeim(merhogy csaszar volt az elso ketto is)alig birtam menni.par meter utan olyan szinten kemenyedett a hasam,hogy levegot alig kaptam.szornyu volt...38+4 naposan volt a program csaszar,de sztem mar egy napot sem birtam volna tovabb.

2017. okt. 28. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!