Van itt olyan, aki 4,5,6 hónapos terhesként csinált még terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Mi lett az eredmény? Már nagyon sok eltérő választ olvastam ennek kapcsán.2017. okt. 27. 21:20
4/8 anonim válasza:
Azért , hogy a bizonyított terhesség ellenére negatív lesz e? 😂😂
5/8 anonim válasza:
Én nem. De egy barátnőm csinált egyet a babanaplóba, simán pozitív lett, mi lett volna. Hiába csökken a HCG szintje 12 hetes kor után, végig magasabb lesz, mint nemvárt környékén. Még szülés után is pozitív a teszt.
6/8 anonim válasza:
Én akartam, 300 ft-ot megér és tök poén, de mindig beijedtem a drogériában, hogy ha ekkora hassal veszek egy tesztet, ki fognak röhögni. :D
7/8 anonim válasza:
Csinaltam a 16. heten, mert volt meg egy tesztem, ami lejart volna ugyis. Pozitiv lett, bar elotte volt erosebb is a 2. csik, de egyertelmu pozitiv volt :) A hcg szint a 16. het utan kezd csokkenni, de vegig magas marad. Esetleg olyan van, hogy valakinek eleve nem valasztodik ki a hcg a vizeletbe.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az utolsó 3 válaszolónak, a 6. Válaszoló válasza nagyon aranyos volt, jót mosolyogtam rajta!
2017. okt. 27. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!