Volt valakinek a környezetében olyan, hogy meghalt a babája? 30 hetes vagyok és egy tavalyi eset nagyon lesújtott, folyton erre gondolok.
Utolsóval értek egyet!
Légy hálás, hogy mozog a baba! Ülj le a fotelbe egy teával és simogasd, énekelj neki :)
Az otthonszüléses-elakadásos történethez...
A lányom is elakadt, de szerencsére kórházba voltunk. A doki lekapta a falon levő telefont, fél percen belül tele volt a szoba szakemberrel. Kibányászták, utána a méhlepény nem vált le. Utólag merte elmesélni az orvos, hogy mivel nem volt azonnal szabad a műtő, kénytelen volt érzéstelenítés nélkül, kézzel letépkedni - ugyanis komoly esély volt vérmérgezésre, elvérzésre, a méhem elvesztésére jobb esetben.
Ha mindez otthon történik, egyikünk sem él már. Pedig ott csak 5 percet kellett várni a 10 méterre levő műtőre.
Nem semmi. Én nagyon feszültnek érzem magam ez miatt. A párommal nem lehet erről beszélni, mert feláll és itt hagy. Pedig jól esne , ha meghallgatna, mert első gyerek. Nem tudom milyen jeleket kell figyelnem, tele vagyok aggodalommal. Senkivel sem tudok erről beszélni, tabunak számít ez a téma.
Én tudom, senki sem erre készül ilyen tragédiára de szerintem bárki aki gyerekvállalásban van, vagy előtte áll és történt ilyen a környezetében akarva akaratlan erre gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!