Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit gondolnátok egy ilyen...

Ti mit gondolnátok egy ilyen x-epil tesztről?

Figyelt kérdés
[link]
2017. okt. 26. 10:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
Számomra ez egyértelmű negatív :(
2017. okt. 26. 10:25
 2/21 A kérdező kommentje:

Összehasonlítottam egy régi tesztemmel. Az tuti pozitív teszt volt(a felső).

[link]

2017. okt. 26. 10:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt negatívnak látom. Amikor nekem pozitív lett ez a teszt a nem várt előtt két nappal, akkor egyértelmű két csik volt.
2017. okt. 26. 10:31
 4/21 anonim ***** válasza:

Valami arny/vagy folt szeruseg van a masodik vonal helyen, de csiknak nem mondanam. Epp ezert en szemely szerint inkabb nem gondolkodnek ezen sokat, ugy vennem, mintha nem is teszteltem volna.

Varnek 2-3 napot a helyedben es ha addig nem jon meg a mensi, akkor tesztelnek meg egyet.

2017. okt. 26. 10:34
 5/21 anonim ***** válasza:
Sztem elazott vagy igy szaradt meg de ezt még nem mondanám pozinak se negativnak
2017. okt. 26. 10:43
 6/21 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is ez (még negatív), a régi teszt is.

De ez még nem feltétlenül jelenti, hogy nincs baba(vagy az előző tesztnél nem volt baba. 2 nap múlva tesztelj újra.

Nekem nem várt napján (26. Nap)

[link]

Ezt sem akartam elhinni, férjemnek elmondani se.. Látható x-epil

Másnap erősödés (ez másik fajta x-epil)

[link]

Szóval, ha van valami, akkor 2 nap múlva tuti látszik.. Fébyképen nem látszódik még.

2017. okt. 26. 10:44
 7/21 anonim ***** válasza:
Látom mire gondolsz, de ez inkább száradási csík.
2017. okt. 26. 11:45
 8/21 A kérdező kommentje:

Igen én sem mondanám pozitívnak, csak furcsa dolgok történnek velem mostanában! A hasam is folyton görcsöl. Ez az én kérdésem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ja, a felső tuti pozi volt, mert baba lett akkor. De így képen nem látszik úgy mint élőben.

2017. okt. 26. 11:56
 9/21 anonim ***** válasza:
46%
Én mindkettőt elég egyértelmű pozinak látom.
2017. okt. 26. 12:37
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem másikat próbálj ki. Nekem a benu teszt gyógyszertári nem várt előtt 2 nappal egyértelmű pozit mutatott. Az x -epil rá három napra semmit.

30 hetes vagyok most.

2017. okt. 26. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!