Valami arny/vagy folt szeruseg van a masodik vonal helyen, de csiknak nem mondanam. Epp ezert en szemely szerint inkabb nem gondolkodnek ezen sokat, ugy vennem, mintha nem is teszteltem volna.
Varnek 2-3 napot a helyedben es ha addig nem jon meg a mensi, akkor tesztelnek meg egyet.
Szia! Szerintem is ez (még negatív), a régi teszt is.
De ez még nem feltétlenül jelenti, hogy nincs baba(vagy az előző tesztnél nem volt baba. 2 nap múlva tesztelj újra.
Nekem nem várt napján (26. Nap)
Ezt sem akartam elhinni, férjemnek elmondani se.. Látható x-epil
Másnap erősödés (ez másik fajta x-epil)
Szóval, ha van valami, akkor 2 nap múlva tuti látszik.. Fébyképen nem látszódik még.
Igen én sem mondanám pozitívnak, csak furcsa dolgok történnek velem mostanában! A hasam is folyton görcsöl. Ez az én kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ja, a felső tuti pozi volt, mert baba lett akkor. De így képen nem látszik úgy mint élőben.
Szerintem másikat próbálj ki. Nekem a benu teszt gyógyszertári nem várt előtt 2 nappal egyértelmű pozit mutatott. Az x -epil rá három napra semmit.
30 hetes vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!