16 hetes vagyok, hétfői uh. n minden rendben volt, ma séta közben nagyon megfájdult a hasam, görcsölt alig birtam menni, mitől lehet?
Figyelt kérdés
normális ez a terhesség alatt? bevettem egy fél nospát jobb lett hazajöttem pihenek, doki tegnap mondta magne citritet vegyek attól jobb lesz, de még ddig igy sosem fájt, mintha hascsikarásod lenne. félek.2008. okt. 22. 13:52
1/5 anonim válasza:
A görcs az nem jó. Viszont én keményedni szoktam séta közben. (az sem jó) Olyankor mindig megállok vagy lelassítok és jobb lesz. Azért ezt mondanám a dokinak a helyedben, mert a görcs az rossz jel, de nem feltétlenül rossz. Mielőbb menj orvoshoz szerintem. 21 hetes kismami
2/5 A kérdező kommentje:
a keményedés az nem fáj, az nem görcsös? én azt éreztem hogy ahogy lépek fáj a hasam, és olyan nehézséget is, gondoltam a keményedésre is de nem tudom milyen érzés lehet első terhességem, a keményedésselis jár fájdalom érzés?
2008. okt. 22. 14:51
3/5 anonim válasza:
Szia. Én is többször görcsöltem a terhességem alatt. A doki azt mondta, hogy az olyan görcs miatt, amit elmúlaszt a nospa, és nem jár vérzéssel, nem kell, hogy aggódjak. Rendeződik át a belsőm, nől a méhem. Sokszor volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy azért görcsöl a hasam, mert felpuffadtam valami kajától, vagy más miatt. A méh keményedése nem jár görcsel, sem semmilyen fájdalommal, csak kellemetlen. Ne aggódj, szerintem nincs semmi baj. Azért pihengess, és ha nem múlik, akkor mindenképp hívd fel a dokidat. Boldog babavárást!
4/5 anonim válasza:
Nàlam is elöfordult màr néhànyszor,söt volt hogy egy fél napig nem birtam kiszàllni utàna az àgybol.
Nagyon kétségbeestem,föleg a rémhirek miatt,de a dokinàl minden renbe volt.
Magnézium pezsgötabit kell igyàl,nekem bevàlt és nem lett se székrekedésem,se hasmenésem,csak jobban éreztem magam!
Ne gondolj mindig a legrosszabbra,feküdj le,és pihenj,több oràt a tv elött,szerezz magnézium tabit,igyàl sok àsvànyvizet,meg egyél gyümit,holnapra kutyabajod nem lesz.
Ha mégis aggodsz,akkor menj orvoshoz,de szerintem holnapig(ha nem vérzel)vàrhatsz
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, még sirtam is mert mikor elindultam semmi bajom nem volt fél óra mulva meg alig birtam menni, és megis ilyedtem, felhivtam a férjemet ő is ezt mondta hogy most nől a kicsi lehet az okozza érzékenyebb vagyok. most jobb már.
2008. okt. 22. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!