Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhességnél azt...

6 hetes terhességnél azt mondták hogy levált a lepény egyik oldalon. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ma voltam a nőgyógyásznál, múlt héten bevéreztem és hematómát találtak a méhemben ami már szépen lassan szívódik fel de ma a doki azt mondta hogy látja a kis embriót aki 6mmes de azt is látja hogy levált a lepény az egyik oldalnál és azt mondta hogy ne fűzzek sok reményt ahhoz hogy megmarad ez a terhesség. segítsetek hogy nektek volt e már hasonló és hogy mit javasoltak nektek.köszönöm előre is. 6hkm
2017. okt. 24. 18:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én magándokihoz mennék sürgősen hogy megnyutasson hogy nincs baj!! De ilyenkor még valóban nincs lepény még az is fejlődés alatt van csak úgy mint az embrió.
2017. okt. 24. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ekkor még nincs lepény és normális orvos ilyen "ne fűzzön hozzá sok reményt" típusú szöveget nem mond. Még ma keress új orvost, akár az ügyeleten, aki hormonpótlást, magnéziumot és fekvést ír elő. Feküdj egész nap, szedd a gyógyszert és reménykedj, mert ha elveszted a babát az ígyis úgyis borzasztó lesz, azzal, hogy feladod nem tudod felkészíteni a lelked a veszteségre. Próbálj pozitívan gondolkodni és keress új doki azonnal. Szorítok!
2017. okt. 24. 21:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendben igyekszem másik dokit keresni már van időpontom hozzá de az még egy hét. Köszönöm hogy ilyen rendesek voltatok és írtatok. Nem adom fel a reményt ez a baba élni fog!!!
2017. okt. 24. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy erre gondolt-e az orvosod, de nekem volt a 6.héten kis vérzésem, majd a kórházban azt mondták van a petezsák mögött 1 kisebb leválás. Szigorúan feküdni kellett és 1 hét alatt begyógyult és most 38+3 napos vagyok. Szerintem ha már nem vérzel és nagyon vigyázol magadra, minden rendben lehet, nekem az orvosok is ezt mondták. A tiéd nagyon fura, mert méhlepény még valóban nincs, szóval szerintem neked is a petezsák vált el kicsit a méhfaltól. Szorítok.
2017. okt. 24. 22:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megírtad hogy neked mi volt nem tudom hogy erre gondolhatott e. Én fekszek szigorúan amióta ezt a hematómát látták a méhemben és így nem is vérzek hála égnek!
2017. okt. 24. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet új dokit keresni, de nem kellene így laikusoknak látatlanban lefikázni egy orvost. Van már ilyenkor egy méhlepénykezdemény, amit az egyszerűség kedvéért szoktak méhlepénynek nevezni.
2017. okt. 27. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!