Szedett valaki grépfutcseppeket terhesség alatt (alkoholmenteset)? Fertőzések ellen ajánlották.
Én szedtem, bár nem rendszeresen. Mivel elég gyakran volt gombás fertőzésem, emiatt próbáltam ki, de nem hallottam, hogy nem lehetne kismamáknak szedni.
Nem tudom hosszú távú szedés esetén van-e valami káros hatása, de az én babám az eddigi uh-k és vizsgálatok alapján teljesen egészséges.
Vagy esetleg kérdezd meg gyógynövényboltban, ott biztos meg tudják mondani, hogy lehet-e biztonsággal szedni.
Én szedtem az ökonet félét. Nagyon sokat volt hüvelygombám, 4-szer, és 3 felfázásom is. Én úgy voltam vele, amint abbahagytam a cseppeket (napi 15 csepp, 3X5), rögtön jött vagy a gomba vagy a húgyuti gyulladás. Így szinte végig szedtem, talán a 22. héttől a 36.-ig nem, akkor nyugi volt odalent, de azóta megit szedem, mert gombám volt. Hiába a Klion vagy a Canesten kúp, 12 db használ, nagynehezen, de 2 héten belül visszatér a gomba...
Úgyhogy maradtam a cseppnél.
40 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!