A legtobb no miert igy all a terhesseghez? Nagyon erdekelne, mert sokszor olvasom, hogy ezt nem csinalja azt nem csinalja. Egyik kerdesenel mar szexelni sem szabad 12 hetig, mert vetelest okoz.
A kerdesem igazabol az lenne, hogy ezek miert alakultak ki, vagy... nem tudom. Lassan mar tenyleg a pozitiv teszt utan a gyurum is leesik az ujjamrol.. nal tartunk.
Csak szerintem fura ez?
Nagyon ritka a teljesen problémamentes terhesség, és mindenkinek más az ingerküszöbe.
Hányinger, hányás, aluszékonyság, szédülés, szorulás, hasmenés, mellfájdalom, hátfájás, medence fájdalom, hadd ne soroljam. Az egyetlen jó dolog az egészben a tudat, hogy odabent nő egy kis emberke.
Van, aki már egy sima náthába belehal, most képzeld el, ha olyan terhességhez van szerencséje, hogy a haja is fáj. :)
Az is sokat számít, hogy minden terhesség más, még adott nőnek is.
Sajnos négy terhességre jut egy vetélés, és sok pár küzd egy évnél tovább, mire sikerült: tehát sok olyan nő van, ahol van "előzmény", és szerinted is érthető, ha aggódik.
Egyébként én pont azt látom, hogy most az a trend, hogy mindenki stramm kismama, és a szülésig dolgozik, edz, bútort pakol, lekvárt főz, épp csak vadlovat nem akar betörni. :)
Ez sem mindig szerencsés hozzáállás.
Szamomra meg az a meglepo h mennyien gondoljak h ha teherbeesnek,az 9 honap mulva babat eredmenyez.
Egyebkent egy kezemen meg tudom szamolni h hany baratnomnek volt problemamentes terhessege. Ha vkinek problemamentes,meg mindig beleulhet a bogar a kis fulebe a kornyezo vetelesek es anyai figyelmetlensegek,fel vallrol vett terhessegek utan bekovetkezo koraszulesek miatt.
Kedves kérdező! :)
Inkább maradtál volna csöndben mert most te vagy a rossz! :D :D Egyetértek veled és a 12-es válaszolóval 100 %-ban. Ő pont saját magát írhatta le ide és a többi rosszindulatú okoskodó bunkó besavanyodott némbert :) Ezen az oldalon csak a rosszindulat árad. Pár éve még nem ez ment. Nem is tudom igazán még mit keresek itt. 10-ből 8 válaszoló csak bunkó tud itt lenni sajnos. Mert az ő életük szar és nem tudják hol kiélni magukat :) Irigyek még azokra is akiknek van leheetőségük a párjukkal huncutkodni egy kicsit. Lehet ezek azt sem tudják mi az a terhesség. Lehet még bottal se piszkálják meg őket aztán ide jönnek kioktatni :D Ki tudja ki ül a gép másik oldalán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!