Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gerincbántalmak ellenére...

Gerincbántalmak ellenére terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok.33 éves vagyok.Spondilozisom van. Vagyis a gerincemen a porckorongok meszesednek. Eddig csak 2porckorong... Jártam kezelésekre de ugyanúgy fáj. Párommal most vagyunk abban a fázisban hogy probálkozunk. Babát szeretnénk. Ha összejön mennyire lesz ez kihatással igy a gerincemre? Alapbol is megviseli a gerincet derekat a tehesség a vége felé de igy..?? Mindenképpen szeretnénk babát és nem akarom,hogy esetleg valami komolyabb baj legyen.

2017. okt. 23. 07:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy a nőgyógyászomat is megkérdeztem erről,még a házi orvosomat is,a reumatologust is..de mindenki csak legyintett. Konkrét normális választ egyik sem adott. Eléggékényelmetlen már,hogy ennyire érzem a gerincem..
2017. okt. 23. 07:11
 2/11 anonim ***** válasza:
hátedzeni kéne ...
2017. okt. 23. 08:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Gyógytorna... de örökké azt sem lehet
2017. okt. 23. 09:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia nekem nyitott gerincem, lumbágom van ráadásul az ágyéki csigolyáim nyúlványai hosszabbak egy kicsivel az átlagnál és semmi problémát nem okozott. Sőt terhesség alatt nem is fájt a hátam talán egyszer kétszer becsípődött ha rosszul és sokáig ültem. Simán szültem a lányomat.
2017. okt. 23. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:

aki már állni alig tud, az a terhesség elején összeesik.

Mit gyógytorna???? Tán meggyógyultál tőle????

Ilyen suta emberekre egy macskát nem bíznék

2017. okt. 23. 11:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Neharagudj de nem tudom kit sutázol le. Nem azt irtam hogy élni sem birok hanem érdeklődtem. Azért mert valakinek van valami baja attól még vállalhat gyereket. És képzeld a gyógytornát a kezelő orvosom irta ki mivel a gerincel nem érdemes játszani ha baja van. És segitett de nem ez nem gyógyitható. És ezért érdekel hogy mennyire lesz kihatással a terhesség. De ha csak ocsárolni tudsz akkor keress olyanokat akik nálam butábbak vagy böszmébbek..vagy veled vannak egyenrangúak. Bocsánat ha bunkó voltam.
2017. okt. 23. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:

ha az orvosod írt gyógytornát, minek kérdezősködsz itt?

Mint írták rengeteg embernek fáj a háta és rengetegen segített a hátedzés

Azért meszesedik a gerinced mert rossz a testtartásod

Szerintem már több infót írtam, mint te valaha tudtál

2017. okt. 23. 15:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Tisztában vahyok mindezzel amit te is leirtál. Képzeld sokal többet tudok erről. De nem értem miért baj és fáj ez neked hogy itt irtam ki valamit amiről nálad értelmesebb és tapasztaltabb emberekkel szeretnék beszélni. Kérdést feltenni. Miért baj ez? Miért zavar?
2017. okt. 23. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
mert buta vagy, ne szaporodj
2017. okt. 23. 15:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Már bocs. De nem ismersz. Én sem illetlek semmilyen jelzővel. Nem is alacsonyodom le a szintedre. Irkálj olyanoknak akik egy szinten vannak veled. Mert én nem. Szia
2017. okt. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!