A védőnő mikor kijön "felmérni a terepet" a terhesség alatt, akkor mit csinál majd?
Szia! nálam konkrétan nem csinált semmit, pedig hűűű de készültem:-) Szét sem nézett, csak leült a konyhában és beszélgettünk. Szóval szerintem csak kínáld meg valamivel és kész, nekik van már szemük az ilyesmihez, nem kell szétnézni ahhoz,hogy lásd, hogy él valaki...
Minden jót neked!
25.hetes kismami
Semmit nem fog csinálni!! Naggyából megnézi, hogy hol lakik az általa "védett" terhes nő. Aztán leül, megiszik veletek egy pohár mentes vizet, beszélgettek a terhességedről, ad egy csomó "szóró anyagot", meg tanácsot arról, hogy mit lehet és mit nem lehet enni, kórházi csomagba mit pakolj össze, stb. Ilyenek.
Én leginkább az általános iskolás, alsó tagozatos gyerekek tanító nénijének családlátogatásához tudnám hasonlítani...
Minden jót!!
Boldog Babavárást!!
34 heteske
Kicsit körülnéz a lakásban, és elmagyaráz dolgokat. Nekem pl hogy mit vigyek a kórházba, mi kell a babának stb.
A listát néztük át.
Szóval akkor semmi extra, örülök.:)
köszönöm a válaszokat!
Miert milyen extrara gondoltal?
Megnezi hogy hogyan varod a babadat, milyen ruhacskat vettel neki, a korhazba mit kell bevinned, szoval segit, es hagyd hogy segitsen!
Ird ossze az osszes kerdesedet, mindent!!!
Ha jon hozzad, akkor kerdezz!!!
Nem tudom sokan olyan lekezeloen beszelnek a vedonorol, en mindig orultem amikor jott, es ellenorizte a babamat, es engemet. Elvegre egesz nap babakkal van, o aztan annyi mindent lat, hall es tud.
Csak esetleg valamelyik nem olyan aranyos vedono, en nem tudom, en tenyleg ugy szerettem az enyemet, kulonben o Papan a Huszar ltp-i rendelobol a Gyongyi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!