33. héten szeméremcsont fájdalom normális?
Szerintem csak behelyezkedett a baba a végső irányba :)
De megnyugtatásul kérdezz rá a dokinál.
Maga a csont nekem is mocskosul fájt kb. a 30. héttől. Mintha egy elefánt rúgott volna meg. Fekve átfordulni csak úgy tudtam, hogy csillagokat láttam közben.
A baba az első pillanattól irányban állt és olyan magasan volt, hogy túlhordva, császározva is alig bírták kiszedni. Csak a szülés segített.
Mondd a dokidnak, de valószínűleg ez is egy a millió kellemetlen tünetből. Kitartás!:)
Szia!Én 34 hetes vagyok,és pár napja szintén ezzel szenvedek,de kegyetlenül.sirni tudnék sokszor a fájdalomtól,pedig ez már a 3.babám,bírom is a fájdalmat..tegnap voltam az orvosomnál,azt mondta,hogy telhesen benn van a feje a picinek a csontom mögött,ebből én arra gondolok,hogy beékelődött a buksija,és azt mondja,hogy ez már javulni sajna nem fog.
Szerintem nálad is ez lehet a "gond",meg szerintem a pisiléssel azért tudod össze kapcsolni,mert ahogy telik fel a hólyagod,úgy egyre jobban nyomja a baba,egyre kellemetlenebb,és ahogy ki üríted megkönnyebbül,megint van helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!