Szerintetek elmenjek orvoshoz?
hát ahhoz képest minden rendben,rosszabbra számítottam,bár ezek se a legjobb dolgok.
c2100 a méhszájam,szigorúan pihenésre fogott a doki,írt fel pipolphent.Ha nem javulok,és ha továbbra is keményedek kórház.És gombás fertőzésem is van.
Kicsit jobb hírekre számítottam, de ne aggódj, rendben lesz minden. A gombás fertőzésre én a terhesség elején hüvelykúpot kaptam, 5 napig kellett használni.
Nekem a 33.héttől van 2100 méhszájam, nekem is mondta az orvos, hogy sokat kell pihenni. Azóta is betartom és nem nyílt tovább az elmúlt 5 hétben. Te is ha pihensz, minden rendben lesz. Kint úgyis esik az eső folyamatosan... Kezdj bele egy jó könyvbe esetleg, az segít. Lényeg az, hogy ne hagyd el magadat. A kórházat reméljük még jó sokáig elkerülöd. Tényleg pihenj sokat, és minden rendeződik. Én hiszek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!