Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 04.19-én volt meg utoljára,...

04.19-én volt meg utoljára, voltam orvosnál és uh látott egy 5mm petezsákot. Ez most normális méret?

Figyelt kérdés
Szerinte kb 3 hetes lehetek, akinek van tapasztalata írjon.2 hét múlva kell újra mennem. Szedek LadeeVitet
2010. máj. 28. 18:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó tényed nagyon egyforma az esetünk,gratulálok neked is a picurhoz biztos te is olyan boldog vagy mint én:)Azt szeretném megkérdezni,hogy neked hány mm volt a petezsák?Nekem 5mm látott az uh
2010. jún. 1. 10:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, csak most vettem észre, hogy írtál. Én 4 hetesen voltam a dokimnál,teljesen más céllal jelentkeztem be, és végül baba miatt mentem. Ott még nem látott semmit. Aztán véreztem egy picit, bementünk az ügyeletre, ott készült ultrahang, de nem kaptam róla papírt. Most 10-én megyek, majd megírom a "méreteket". Addig is pihenj sokat, én jövő héten nem megyek dolgozni.
2010. jún. 5. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!